Patrick_Specter ارسال شده در May 19, 2025 at 19:37 #110862 ارسال شده در May 19, 2025 at 19:37 (ویرایش شده) من از یکی گان خریدم این انداخت زمین رزا سیگما از ماشین پیاده شد گانو برداشت در رفت بعد گرفتمش گفت گانو ۵۰ تاشو بر میدارم من گفتم نه مدرک دارم لفت داد هنوز نیومده تو بازی بعد کمک ببینید ویدیو آپلود نمیشه لطفا لطفا به آیدی پیام بدید برای مدرک بیشتر فیلم دارم @Noko_78کمک نمیتونم ویدیو رو آپلود کنم لطفا به اعمالش برسونید که دیگر کسی بخاطر اینا به مشکل من نخوره نگا کنید نمیتونم فایل ویدیو رو بزارم لطفا جون هرکسی دوست دارید به این آیدی پیام بدید@Noko_78تلگرام لطفا همسایه بعدی گزاشتم که گانو برداشت میکنه و میدزده و فرار میکنه تو ویدیو که میزارم خودش هی میگه که ۵۰ تا گانو خودم بر میدارم بقیرو میدم بهت تبر ویرایش شده در May 19, 2025 at 19:40 توسط Anthony_Genesis موضوع آیدی رو اضافه کردم
Kamran ارسال شده در May 19, 2025 at 22:28 #110894 ارسال شده در May 19, 2025 at 22:28 ★ سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی 🌹 ❖ شکایت شما بررسی و رد شد ❌ ✮ دلایل : 1- عدم رعایت نحوه صحیح شکایت از بازیکن. 2- عنوان موضوع باید اسم فرد متخلف باشد. ✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید ⭐ • Telegram Channel : @IRan_Role_Play •
پست های پیشنهاد شده