Sepehr_Matrix ارسال شده در ژوئن 12 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2023 دیروز که مشغول کار کردن بودم به ی موردی برخورد کردم که با سرعت جا به جا میشد به ادمیناتون اطلاع دادم و خود سید هم پاشد اومد اخطار داد به پلیر امروز باز همون بازیکن رو دیدم دوباره ریپورت کردم ادمین steven تلپورت شد بازیکنو از نزدیک دید نمیدونم اخطار داد یا نه چیزی ندیدم ازش! الان دوباره رفتم دیدم هنوزم داره چیت میزنه خیلی راحت اگه عدالتی هست که بن بزن چند روزه حداقل اگرم نیست که دست مارم باز بزار چیت بزنیم آیدی پلیر DAII پیسی پلیرم هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nima_Cyber ارسال شده در ژوئن 12 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2023 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز. لطفاً یک ریکورد از پلیر مورد نظر بفرستید در فرون همراه با فرم شکایت در صورت تشخیص چیت فرد مورد نظر مجازات میشه. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram : @IRan_Role_Play ویرایش شده در ژوئن 12 2023 توسط Nima_Cyber اشتباه تایپی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده