مهمان ارسال شده در June 11, 2023 at 00:18 ارسال شده در June 11, 2023 at 00:18 فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی نکته : پاسخ کامل و روشن به سوالات ، باعث نتیجه گیری بهتر میشود ، از خالی گذاشتن سوالات یا کامل جواب ندادن پرهیز کنید ! لیدر فکشن با توجه به نوع پاسخ به سوالات انتخاب خواهد شد . 1- نام شما در سرور: 2- لول شما در سرور: 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : 4- برای چه میخواید لیدر شید: 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : 10- نام واقعی شما : 11- سن شما : 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 18. وظایف لیدر را شرح دهید : 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Night_Killer ارسال شده در June 11, 2023 at 00:35 ارسال شده در June 11, 2023 at 00:35 11 دقیقه قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی نکته : پاسخ کامل و روشن به سوالات ، باعث نتیجه گیری بهتر میشود ، از خالی گذاشتن سوالات یا کامل جواب ندادن پرهیز کنید ! لیدر فکشن با توجه به نوع پاسخ به سوالات انتخاب خواهد شد . 1- نام شما در سرور: Night_Cyber 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : پی دی (منیجر) پی دی (ساب) ال وی پی دی (ساب) مدیک (منیجر) ارتش (لیدر) شهرداری (رنک ۱) فدرال (ساب) 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای ساختن فکشنی بهتری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: استراتژیک های جدید برگزاری میتینگ ها نظارت کامل بر روی ممبر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۲ الی ۹ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : hesam76777@ 10- نام واقعی شما :حسام 11- سن شما :۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما :نوپو،اف بی آی اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : شخصی با عدالت 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . ۱ بار در مدیک ۴ فصل گذشته 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ افراد با تجربه و سابقه دار و لول مناسب 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت کامل بر اعضا انتخاب ساب و کمک ساب بر اساس تجربه لول و تایید هد دولت 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با ورود هر **** کلمه فیلتر شده **** پاداش دادن جایزه های هفتگی به فرد برتر تبلیغ زیاد برا فکشن فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Arrigo_Deep ارسال شده در June 11, 2023 at 00:55 ارسال شده در June 11, 2023 at 00:55 1-نام شما در سرور: Arrigo_Deep 2- لول شما در سرور: 12 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Radio R6 Army R3 PD R8 Army R2 FBI R7 Army R4 FBI R3 4- برای چه میخواید لیدر شید: آرپی سازی فکشن مدیک و کسب تجربه لیدری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: در ایران رول پلی با کمترین سطح آرپی فکشن مدیک مواجه شدم و تلاشم رو برای آرپی سازی این فکشن خواهم کرد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +2 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فولم 9- آیدی تلگرام : @Amir_Opx 10- نام واقعی شما :امیر 11- سن شما :17 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : شخصی آروم و صبورم و منطقی ای هستم و اگر ببینم ممبری مرتکب اشتباهی شده بستگی به شدتش مجازاتش میکنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فولم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسایی رو میارم که پتانسیل درک آرپی و کارایی که میخوام برای این فکشن انجام بدم رو داشته باشن و همینطور لول مناسبی داشته باشن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : 1.برخورد مناسب با ممبر ها 2.عضوگیری های هفتگی 3.درنظر گرفتن مجازات با توجه به جرمی که صورت گرفته 4.تلاش برای ماندگاری ممبر ها 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ایونت های متنوع برای ماندگاری ممبر ها و مطرح شدن فکشن برگزار میکنم و همینطور کاری میکنم که مدیک تبدیل به فکشنی با آرپی های جذاب شه
Stewart_Winner ارسال شده در June 11, 2023 at 01:02 ارسال شده در June 11, 2023 at 01:02 - نام شما در سرور: Stewart_Winner 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : LSPD Rank 7 Medic Rank 6 Artesh Rank 4 Managar NOPO Rank 11 Sub Leader NOPO Rank 12 4- برای چه میخواید لیدر شید: تموم کارمو با برنامه ریزی و یادداشت برداری انجام میدم توانایی مدیریت اعضا - انتخاب درست اعضا - آموزش و کمک به اعضایه کم تجربه رو هم در خودم میبینم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اعضا رو به درستی مدیریت میکنم - از تخلفات چشم پوشی نمیکنم - وقتی زیادی سر بررسی عملکرد اعضا میزارم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 6+ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله قطعا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا به آرپی و قوانین آن مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : OldNotFound 10- نام واقعی شما : یاسین 11- سن شما : 17 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو پلیس لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : وقتی دولتی باشم تو کارم کاملا جدیم - 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 1 بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ متوسط رو به بالا 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ هیچ مشکلی ندارم به دلیل اینکه اعضایه یک فکشن هویت کل فکشن رو نشون میدن و مدیریت کردن اونا به عهده لیدر مربوطه هستش پس مجازات شدن لیدر در صورت اشتباهات متعدد اعضا کاملا منطقی است 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 1- سابقه مورد نیاز برای ورود به فکشن رو داشته باشن 2- لول کافی برای ورود به فکشن رو داشته باشن 3- وقت کافی برای فعالیت در فکشن رو داشته باشن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : 1- مدیریت اعضا 2- گفتن نکات مهم به اعضا جهت کمتر شدن اشتباهات 3- رسیدگی به تخلفات اعضا حتی کوچکترین آنها 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گذاشتن بنر مربوطه داخل گپ گروه - پیشنهاد عضویت در فکشن به افراد با تجربه - گذاشتن جایزه برای فردی که شخصی رو معرفی میکنه و اون شخص در تست قبول میشه
Hamid_Lord ارسال شده در June 11, 2023 at 01:07 ارسال شده در June 11, 2023 at 01:07 - نام شما در سرور:Hamid_Lord 2- لول شما در سرور:15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) :fbi rank 4 pd rank 8 radio 3 Lvpd rank 3 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای سرگرمی و تجربه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم بهترین فکشن باشه فکشنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:3 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید:کامل 9- آیدی تلگرام :hamidzx23 10- نام واقعی شما :حمیدرضا 11- سن شما :23 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :جدی در حین کار صمیمت در حین اوقات فراغت داشتن هوای نیرو ها پذیرفتن خطا ها و برطرف کردن آن ها 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .بله ۱ بار داخل نوپو 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل کامل ۱۰۰ درصد 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر هرکس باید اشتباه خودش را قبول کند 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟شعور ادب قوانین آرپی و فکشن و سن و قدرت روابط عمومی 18. وظایف لیدر را شرح دهید : مدیریت تیم.آموزش و متوجه کردن اعضا با کارشان هماهنگی کارهایی که از دولت ابلاغ میشوند به اعضا و در کل تمام کار های مدیریتی تیم 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با تبلیغ های جذاب و نزدیک کردن تبلیغ ها به دنیای واقعیت و..... تو این کار ماهرم املاک دارم
Arnold_Levenant ارسال شده در June 11, 2023 at 01:50 ارسال شده در June 11, 2023 at 01:50 ۱ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: 1- نام شما در سرور: Arnold_Willson 2- لول شما در سرور: 20 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : نیوز ساب بودم نیوز رنک ۷ گاورمنت رنک ۴ نوپو رنک ۲ ۱ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: 4- برای چه میخواید لیدر شید: فکشن رو بالا ببرم و کاری کنم هد و کو هد ازم راضی باشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبرامو خوب اموزش میدم و سپس میکنم میتینگ زیاد بزارم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: وقتی تو فکشن باشم ۹+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: خیلی 9- آیدی تلگرام : MrRomeo0@ 10- نام واقعی شما : حسین 11- سن شما : ۱۴ 12- اقلیت مورد نظر شما : نیوز اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مودب هستم و یه رنک های بالاتر از خودم احترام میزارم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۱ بار کارمند برتر نیوز 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ متوسط 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر اصلا چون لیدر باید ممبراش رو عالی آموزش بده و وظیفه داره که ممبراش رو برای فکشن های بالاتر آماده کنه 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بنده کسایی که کارشون خوب هست رو انتخاب میکنم و کسایی که فعالیتشون خوبه 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید بالاسر ممبرا باشه و نظارت داشته باشه نباید طوری ممبراش رو اموزش بده که اشتباه کنن و اینکه به کو هد و هد بسیار احترام بزاره و بی احترامی نکنه 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ سعی میکنم ممبرای خوب بیارم و اشتباه نکنن
mmd.dehqanu ارسال شده در June 11, 2023 at 03:13 ارسال شده در June 11, 2023 at 03:13 1-نام شما در سرور: Mohammd_Winner 2- لول شما در سرور: 11 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : نوپو 5 نوپو 5, مدیک 5 پی دی 4 ارتش 6 خبرگزاری2 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه و اشتراک تجربیات به ممبر های فکشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اداره بهتر فکشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: اگه کافی هست 3 به بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ کاملا بله اگر لیدر هم نشم قدرت ساب بودن رو هم دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: قوانین آرپی جزی از سروره و من احترام میزارم و مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @Mohammd_Zex 10- نام واقعی شما :محمد 11- سن شما :۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما :مدیک.ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :همونقدری که ادم شوخی هستم همونقدم و تو کارم جدی ام و جدی بودن لازم رو برای اداره دارم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . فرصت نشده 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا اشنایی دارم با فروم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ مشکلی ندارم چون سعی میکنم که اشتباه افراد رو صفر کنم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ افرادی که نظم و ترتیب تو کار داشته باشند و به قوانین مسلط باشند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : وظایف لیدر نظارت بر فکشنه و پیروی از قوانین Government 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید؟ وضع مالیم شاید خوب نباشه ولی به بهترین هفته ۳۰۰الی ۴۰۰k میدم
Alireza_Tiger ارسال شده در June 11, 2023 at 03:23 ارسال شده در June 11, 2023 at 03:23 - نام شما در سرور: Alireza_Winner 2- لول شما در سرور: 25 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : LVPD لیدر LSPD:ساب LSPD:ساب شهرداری: معاون و ساب Army: major Army:Major 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهبود شهر و سابقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اگر لیدر بشم همه سعی میکنم تا بهترین فکشن کنم فکشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 3ساعت به بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملآ 9- آیدی تلگرام : Alireza_Winner20@ 10- نام واقعی شما : علیرضا 11- سن شما : 15 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش آف بی آی اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من یک فردی علاقه مند به دولت هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله یک بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ سابقه خوب و کسانی که ادب و نظم رو برقرار کنند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : عضو گیری سامان دهی به فکشن نظارت بر روی ممبر ها و وضایف مختلف دیگر مثل میتینگ گزاشتن و... 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ من برای جذب ممبر برای ورود به فکشن جاییزه میزارم. یک بنر خوب برای عضو گیری درست میکنم تا همه معیار و خوبی های فکشن رو بفهمن فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Atom_Carter ارسال شده در June 11, 2023 at 03:28 ارسال شده در June 11, 2023 at 03:28 - نام شما در سرور: Niko_Carter 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ارتش رنک ۹ ال اس پیدی رنک ۵ نوپو رنک ۷ اف بی ای رنک ۸ سابی در اف بی ای 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کمک کردن به مردم کسب تجربه و دریافت سابقه بالا بردنه سطح آرپی و خودم و ممبرها 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تمام سعی و تلاشمو میکنم بهترین باشم و به تمامی مردم کمک رسانی کنم تا حد امکان کمک میکنم سازمان برترین باشد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۲الی۳ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملن مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @abol_jaj_1 10- نام واقعی شما : ابوالفضل 11- سن شما :۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستانه لوس سانتوس پلیس لوس سانتوس ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : در سال ۲۰۲۱ در شهری بنام لوس سانتوس متولد شدم و برای کسب تجربه وارد سازمان های دولتی (ارتش/پلیس لوس سانتوس/و غیره شدم تا برای خودم کسب تجربه و به دیگران و مردم شهرم کمک کنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ با فروم آشنایی کامل دارم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ لولش در حدی باشه که بتونه وارد سازمانشه به قوانین فکشن و سرور مسلط باشه و سطح آرپی نرمالی داشته باشه 18. وظایف لیدر را شرح دهید : احترامش گذاشتن و کمک کردن به پلیراها احترامش گذاشتن به ممبرها و به انها اهمیت دادن میتینگ گذاشتن در هفته ۱ الی ۲ بار و سنجش انها در میتینگ گرفتنه ممبر یاد دادنه آرپی به ممبرهای تازه وارد آرپی رفتن فعالیت کردن و تایم پر کردن 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ مقدار پولی رو کنار خواهم گذاشت و به بهترین ممبر هفته میدم سعی در تبلیغ کردن و از همه مهم تر برای ماندگاری یه ممبر یا برای ورود بستگی به خوده لیدر داره که آیا به ممبرها احترامش و به حرف انها اهمیت میدهد یا خیر پس من سعی خودمو را میکنم که اول خودم را ثابت کنم
Melvin_Nintendo ارسال شده در June 11, 2023 at 04:22 ارسال شده در June 11, 2023 at 04:22 1- نام شما در سرور: Melvin_Carter 2- لول شما در سرور: 18 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : رنک۵نیوز(خبرگذاری)،منیجر ارتش،منیجر اف بی ای،وکیل شهرداری(رنک۳) 4- برای چه میخواید لیدر شید: گرفتن سابقه و تجربه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بالا بردن سطح آر پی و داشتن بهترین فکشن نظامی 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۶+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : Melvin_CarTer@ 10- نام واقعی شما :Abolfazl 11- سن شما :17 12- اقلیت مورد نظر شما :Army اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :جدی بودن در کار 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .بله دوبار در ارتش 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ در حد نیاز 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ پاسخگویی درس در تست،لول مناسب داشتن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : برقراری نظم در فکشن،مدریت درست کارهایی که به عهده فکشن هستش،بالا بردن سطح آرپی ممبرها
Jordi_Winner ارسال شده در June 11, 2023 at 04:26 ارسال شده در June 11, 2023 at 04:26 ۳ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: 1- نام شما در سرور: Erfan_Moltafet 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) :. Army R 9 Army R 8 LsPd R 8 FBi R 6 Lvpd R 4 4- برای چه میخواید لیدر شید: تکمیل سابقه ، ایجاد محیطی شاد و کاملآ ارپی ، تبدیل فکشن به بهترین و سازماندهی ممبرا به بهترین شکل 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: انجام میتینگ های پی در پی برای دوره قوانین و ارپی . دادن جایزه از طرف خودم به ممبرا برای فعالیت های خوب 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید کاملا من توانایی رهبری و سازماندهی صد برابر این تعداد ممبرو خواهم داشت هر کسی خلاف قوانین کاری انجام بده قطعاً بدونه چشم پوشی به اندازه کارش مجازات خواهد شد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ۱۰۰# ب قوانین ارپی مسلطم 9- آیدی تلگرام : @Erfan_AK69 10- نام واقعی شما : عرفان 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی کاملا تابع قوانین و انجام دهنده ارپی ، آرام اما جدی در کار ، بنظرم خشونت و تیراندازی جاش توی dmz هست. 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . ۱ بار در شروفش بودم اما نشد 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ بیشتر از ۶ ماهیه فعالیت می کنم و کاملاً با سیستم شکایت ها و ... آشنایی دارم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ هیچ مشکلی ندارم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ اولاً خوش اخلاق ، با ادب و فعال باشند افرادی که به ارپی و قوانین مسلط باشند تایم پلی زیاد و در کنارش ارپی هارو عملی هم انجام بدن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر ممبرا ، برگزار کننده میتینگ ها دادن رنک به ممبرا انتخاب بهترین ممبر هر هفته باید در زمان فروم وقتی از ممبرش شکایت شد پاسخگو باشه ایجاد اتحاد و همبستگی بین پلیرای فکشن 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ اولین قدم تبلیغ در نیوز و بعد نوشتن شرایط ورود و یا در بخش /vacancy و یا از طریق تلگرام..
Ho3ein ارسال شده در June 11, 2023 at 05:01 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:01 نام شما در سرور: Saskai_Lucifer 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) Medic R7 Artesh R8 PD R7 NOPO R8 FBi R5 Medic R7 4- برای چه میخواید لیدر شید: علاقه خیلی خیلی زیاد به فکشن و داشتن توانایی لیدری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: شاید خیلیا همین حرفم بزنن اما من جدی میگم و قول میدم بهترین فکشن سرور کنم و ممبرای زیادی رو با کار دولتی آشنا میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @Godmoltafet06 10- نام واقعی شما : محمد حسین 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک شخصیت تلاشگر و لیدر و اگه هدفی یا کاری بخوام انجام بدم به بهترین نحو اون کارو انجام میدم و واسم مهمه 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۱ بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا اشنایی دارم و پاسخ دادن به شکایت ها و شکایت گذاشتن و نظر سنجی ها و.... همه رو بلدم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر ( چون طوری لیدری میکنم ک اشتباهات به حداقل برسه ) 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ سابقه لول و مهمتر از همه (((( ادب )))) 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر کار ممبر ها. توانایی اداره ی فکشن .جذب مناسب ترین ممبر برای فکشن و البته دوست بودن با ممبر ها و کمک به اونا و مهم تر از همه ادب و احترام 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با استفاده از مزایای فکشن ها و تبلیغات به صورت متعدد ( چون بنده در کار بنر نویسی و تبلیغات مهارت دارم ✅ ) موفق باشید
Hogo_Darksky 1 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:14 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:14 ۴ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی نکته : پاسخ کامل و روشن به سوالات ، باعث نتیجه گیری بهتر میشود ، از خالی گذاشتن سوالات یا کامل جواب ندادن پرهیز کنید ! لیدر فکشن با توجه به نوع پاسخ به سوالات انتخاب خواهد شد . 1- نام شما در سرور: Hogo_Darksky 2- لول شما در سرور:30 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ۱ نیم فصل ساب مدیک ۱ نیم فصل لیدر مدیک ۳ فصل پیدی رنک ۷ ۳ ۴ نوپو ۱ فصل ۷ ۲ فصل اف بی آی رنک ۸ شهرداری ۱ فصل رنک ۱ 4- برای چه میخواید لیدر شید: آرامش شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: گذاشتن میتینگ و آموزش دادن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۳ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: مسلط هستم کامل 9- آیدی تلگرام : @just_ali3 10- نام واقعی شما :علی 11- سن شما :18 12- اقلیت مورد نظر شما :پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : پلیس لوس سانتوس نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : بسیار جدی در محیط کار 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ زیاد 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بهترین عضو ها و برترین ممبر ها 18. وظایف لیدر را شرح دهید : باید به همه ممبر ها رسیدگی کند 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با تبلیغ و تلاش بسیار فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Amirrrrrrrrrrr ارسال شده در June 11, 2023 at 05:15 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:15 ۴ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: شما در سرور: Amir_Adidas 2- لول شما در سرور: 18 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) :. Medic 7 LSpd5 Nopo 9 Medic 3 4- برای چه میخواید لیدر شید: فکشن های مورد نظر را بهترین فکشن کنم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: انجام میتینگ های پی در پی و ممبر گیری 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بر قوانین ارپی مسلطم 9- آیدی تلگرام : @Amir_Turk1305 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : ۱۴ 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو و پلیس لوس سانتوس و بیمارستان لوس سانتوس نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی مهربان ولی در موقع کار سخت گیر هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . متاسفانه نه 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فول هستم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ هیچ مشکلی ندارم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ اول ادب دوم فعال باید باشد ممبر 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر ممبر ها برگزاری میتینگ ها باید مودب باشد بهترین هر هفته را انتخاب کند 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ اولین قدم تبلیغ در نیوز و یا در تلگرام نقل قول Ho3ein ارسال شده در 3 دقیقه قبل Ho3ein عضو انجمن 1 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دقیقه قبل نام شما در سرور: Saskai_Lucifer 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) Medic R7 Artesh R8 PD R7 NOPO R8 FBi R5 Medic R7 4- برای چه میخواید لیدر شید: علاقه خیلی خیلی زیاد به فکشن و داشتن توانایی لیدری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: شاید خیلیا همین حرفم بزنن اما من جدی میگم و قول میدم بهترین فکشن سرور کنم و ممبرای زیادی رو با کار دولتی آشنا میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @Godmoltafet06 10- نام واقعی شما : محمد حسین 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک شخصیت تلاشگر و لیدر و اگه هدفی یا کاری بخوام انجام بدم به بهترین نحو اون کارو انجام میدم و واسم مهمه 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۱ بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا اشنایی دارم و پاسخ دادن به شکایت ها و شکایت گذاشتن و نظر سنجی ها و.... همه رو بلدم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر ( چون طوری لیدری میکنم ک اشتباهات به حداقل برسه ) 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ سابقه لول و مهمتر از همه (((( ادب )))) 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر کار ممبر ها. توانایی اداره ی فکشن .جذب مناسب ترین ممبر برای فکشن و البته دوست بودن با ممبر ها و کمک به اونا و مهم تر از همه ادب و احترام 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با استفاده از مزایای فکشن ها و تبلیغات به صورت متعدد ( چون بنده در کار بنر نویسی و تبلیغات مهارت دارم ✅ ) موفق باشید Thanks Haha Confused Sad Like × نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ... افزودن پیوست از رسانه های دیگر انواع فایل های مورد قبول: gif, jpeg, jpe, jpg, png, webp, mp4, 3gp, mov, ogg, ogv, mpg, mpeg, flv, webm, wmv, avi, m4v مجموع حداکثر حجم مجاز: 48.83 MB
Tentacion_Cyber ارسال شده در June 11, 2023 at 05:19 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:19 ۴ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی نکته : پاسخ کامل و روشن به سوالات ، باعث نتیجه گیری بهتر میشود ، از خالی گذاشتن سوالات یا کامل جواب ندادن پرهیز کنید ! لیدر فکشن با توجه به نوع پاسخ به سوالات انتخاب خواهد شد . 1- نام شما در سرور: 2- لول شما در سرور: 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : 4- برای چه میخواید لیدر شید: 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : 10- نام واقعی شما : 11- سن شما : 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 18. وظایف لیدر را شرح دهید : 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید ! 1- نام شما در سرور: Tentacion_Cyber 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ارتش رنک۹ پیدی رنک ۷ نوپو رنک شیش فدرال رنک ۴ 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهتر رهبری کردن تیم و بهترین تیم سال شدن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم یک فرمانده جدی باشم تا ممبر هام فکر خیال نکنن خونه خالست 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ازاد 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: خیلی هاشو بلدم 9- آیدی تلگرام : @Tentacion_Cyber 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : آرمی (ارتش) اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک آدم جدی هستم اگر مسئولیتی در اختیار من قرار داده باشن با جدیت رفتار میکنم تا حدی که طرف مقابل بفهمه و رفتارشون درست کنه درست نکنه صد در صد برخورد میکنم باهاش 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ در حد شکایت و جواب دادن اینا 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ اگر لیدر هم تقصیر داشت قطعا خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ سعی میکنم کسانی وارد تیم کنم که ادب داشته باشند و معیار عضو گیری من با تبلیغ کردم و مزایا اقلیت گفتن است 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر بدید سر ساعت بالا ممبر هاش باشه تا مدیرت کنه که هرجور مرج نشه داخل اقلیتو کسی که سر خود اینور اونور میره حرف گوش کن نی یک وارن دریافت میکنه و بیشار ادامه داد کیک میشه و ما باید با جدیت رفتار کنیم با ممبر ها حتی اگر رفیق یا دوستمان بودن! 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ به راحتی با تبلیغ کردن فراوان فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Arbab_Komarov ارسال شده در June 11, 2023 at 05:39 ارسال شده در June 11, 2023 at 05:39 1- نام شما در سرور: Arbab_Komarov 2- لول شما در سرور: 8 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Medic R4 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه و دادن تجربه به ممبرای مدیک و بهبود شهر و سابقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تمام سعی و تلاش رو میکنم تا بهترین لیدر و بهترین فکشن شم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۴ ساعت روزای جمعه بالای ۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله و خیلی زیاد به این شغل علاقه دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول بیشتر ارپی ها و قوانین بلد هستم 9- آیدی تلگرام : @M4hdi_777 10- نام واقعی شما : سیدمهدی 11- سن شما : 18 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : خیلی وقت نیست وارد سرور شدم اما تمام وقتم و تلاشمو برای سرور گذاشتم و پاره وقت بازی میکنم به کسایی که کمک میخوان تو سرور هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر نبودم 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فولم بیشتر چیزا بلدم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر ، اما اگر لیدر بشم هیچ اشتباهی از من سر نمیزنه مطمئنم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بر اساس لول، با ادب بودن شخص، رعایت ادب و نظم شخص، کمک رسانی به مردم و بالا بردن فکشن کسانی که به این شغل علاقه دارند و به مردم کمک رسانی کنند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : احترام گذاشتن و کمک کردن به پلیراها احترام گذاشتن به ممبرها و اهمیت دادن به آنها میتینگ گذاشتن در هفته ۱ الی ۲ بار و سنجش انها در میتینگ گرفتنه ممبر با ادب با نظم و با اخلاق بودن یاد دادنه آرپی به ممبرهای تازه وارد آرپی رفتن فعالیت کردن زیاد و تایم پر کردن عالی 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ اولین قدم ثابت کردن خودم و احترام گذاشتن به ممبرها قدم دوم تبلیغ در نیوز ،و در بخش vacancy/، گذاشتن مقداری پول برای حقوق به برترین ممبرای مدیک،
Squire_Seeker ارسال شده در June 11, 2023 at 06:13 ارسال شده در June 11, 2023 at 06:13 ۵ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی نکته : پاسخ کامل و روشن به سوالات ، باعث نتیجه گیری بهتر میشود ، از خالی گذاشتن سوالات یا کامل جواب ندادن پرهیز کنید ! لیدر فکشن با توجه به نوع پاسخ به سوالات انتخاب خواهد شد . 1- نام شما در سرور: Arbab_Wolf 2- لول شما در سرور: 21 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : نوپو (رنک 7) . شهرداری (رنک 2) . فدرال (رنک 5) شهرداری (رنک 4) 4- برای چه میخواید لیدر شید: بهترین کردن فکشن مورد نظر . 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به ارپی اعضای فکشن کمک میکنم . ممبر گیری خوب . بهترین کردن فکشن و ... 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +3 ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: Bale 9- آیدی تلگرام : @hanozdire 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : ۱۴ 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش . میدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فعال هستم . به کل کار های فکشن میرسم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ متوسط 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 1_ شرایط رو داشته باشند. 2_ قوانین رو خوب بلد باشند. 3_ موادب باشند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر روی فکشن . انتخاب ساب لیدر خوب و ... 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ سعی میکنم بهترین کار هارو برای عضو گیری کنم مثل : نوشتن متن و تبلیغ و ... فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Parsa_Pikaso ارسال شده در June 11, 2023 at 07:14 ارسال شده در June 11, 2023 at 07:14 1- نام شما در سرور: Parsa_Pikaso 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : یک فصل رنک 8 ارتش یک فصل رنک 9 ارتش برای مدتی ساب اموزشی ارتش یک فصل رنک 8 LSPD یک فصل رنک 8 نوپو یک فصل رنک 8 نوپو یک فصل رنک 1 شهرداری برای مدت کوتاهی رنک 1 LVPD 4- برای چه میخواید لیدر شید: تا ممبر های خوبی رو اموزش بدم و سطح ارپی بیشتری داشته باشیم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: جلوگیری از راب های گنگ ها و اموزش ارپی به ممبر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول هستم 9- آیدی تلگرام : @To_Bgo_ParsaGang 10- نام واقعی شما :پارسا 11- سن شما : 16 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : سخت گیر در قوانین اما صبور 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 1 بار ارتش 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ اشنایی کامل دارم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 18. وظایف لیدر را شرح دهید : عضو گیری نظارت بر روی ممبر ها و برگذار کردن کلاس های اموزشی 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با برگذار کردن مسابقات با جایزه های نقدی و در کلاس ها برای روحیه بیشتر ممبر ها به ان ها جایزه نقدی داده میشه
Mikey_Remanow ارسال شده در June 11, 2023 at 07:40 ارسال شده در June 11, 2023 at 07:40 1- نام شما در سرور: Mikey_Moltafet 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ارتش منیجر ، پیدی منیجر، نوپو رنک ۳، fbi رنک ۶ 4- برای چه میخواید لیدر شید: اموزش ها برای لیدر هایی که در آینده میخوان بشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اداره بهتر فکشن ، اموزش های متعدد برای کسایی که میخوان در اینده لیدر و ساب لیدر بشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ۱۰۰درصد مسلط 9- آیدی تلگرام : @BemoIah 10- نام واقعی شما : رهام 11- سن شما : 19 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : بسیار اروم و با کنترل شخصیت خوب ، در فکشن بسیار جدی 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل اشنا هستم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بر اساس لول و لایسنس ها ، سابقه های دولتی ، کارمند های دولتی و کسایی که کامل به قوانین فکشن و سرور مسلط هستن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : عضو گیری ، برگذاری میتینگ ها برای اموزش ها و توضیحات لازم ، تعیین ساب و منیجر برای تقسیم وظایف 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ در صورتی که ممبر ها با اخلاق باشن و تبلیغ های فکشن و پاداش ورود به فکشن
AMIR_K ارسال شده در June 11, 2023 at 07:41 ارسال شده در June 11, 2023 at 07:41 - نام شما در سرور: Amir_Fox 2- لول شما در سرور: 22 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Army R9 PD R6 Nopo R6 FBI R5 FBI R7 Government R2 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تلاش برای انجام درست وظایف اقلیت و ارتقای سطح اقلیت 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۲ الی ۶ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کاملا مسلطم 9- آیدی تلگرام : @SAYLASS83 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : ۱۹ 12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس لوسآنتوس (LSPD) نوپو (Nopo) پلیس فدرال (FBI) اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : شخصیتی خون سرد و آرام دارم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . ۱ مورد 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ در حد شکایت و انجمن دیسکورد 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ بله - خیری هیچ مشکلی ندارم و برعکس تایید می کنم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ اساس اولیه داشتم شرایط و بلد بودن قوانین هست - کسانی وارد تیم می شوند که از نظر نظم ،ادب و فعالیت برترند. 18. وظایف لیدر را شرح دهید : مدریت و نظارت بر ممبر اقلیت پاسخ گویی و کمک به مببر ها جذب نیروی های جدید و برتر به اقلیت برگزاری میتینگ ها ارتقای سطح Rp اقلیت تلاش برای نمونه کردم اقلیت تامیین تمام نیازی های مربوط به مببر و خود سازمان برخورد با افراد متخلف در داخل سازمان 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ برگزاری تمرینات و رزمایش های داخلی در سازمان و نهاد های مورد نظر - برگزاری کلاس های آموزشی - احیای جایزه به افراد ممتاز - ایجاد شرایط و موارد لازمه برای انتقال راحتر افراد به اقلیت های بالاتر
Silver ارسال شده در June 11, 2023 at 07:48 ارسال شده در June 11, 2023 at 07:48 1- نام شما در سرور: Silver_Cyber 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک رنک 4 ال اس پیدی منیجر نوپو رنک 4 یا 5 نوپو ساب ال اس پیدی ساب شهرداری رنک 3 لیدر ال وی پیدی (استفا به دلیل مشکلات شخصی) 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب سابقه و برتر کردن فکشن و ... 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: برای فکشن و ممبرهاش هر کاری می کنم میتینگ های آموزشی میزارم تا ممبرها اشتباه نکنند و به نحو احسن فکشن رو اداره کنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +4 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل مسلطم 9- آیدی تلگرام : Silver_087 10- نام واقعی شما : محمد 11- سن شما : 15 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) ارتش اف بی آی 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : صبور و با اخلاق و انجام دادن کارها همانند زندگی واقعی در سرور و ارپی را نقض نمیکنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکلی ندارم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بر اساس لول و سابقه و تجربه و اینکه در سابقه هاش کمتر اشتباه داشته باشه 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت بر فکشن و انتخاب کردن ساب و کمک ساب برای فکشن و پیشنهاد آنها به هد و کوهد در صورت تایید آنها رو انتخاب کنه 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ جایزه دادن به ممبرها در صورت داشتن فعالیت خوب و هر شب از طرف بنده جایزه دریافت خواهند کرد
Onyx_Hunter ارسال شده در June 11, 2023 at 07:52 ارسال شده در June 11, 2023 at 07:52 ۶ ساعت قبل، Night_Killer گفته است: - نام شما در سرور: Zaker_Romero 2- لول شما در سرور:۱۳ 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Medic"8 Medic"7 Artsh"5 Nopo"4 یک مدت کوتاه پی دی رنک 1 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای تجربه بیشتر برای لیدری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: انجام کار ارپی فکشن- 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۴ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ قطعا بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا فول 9- آیدی تلگرام : @Mehdi_Alkatras 10- نام واقعی شما :Amir Mahdi 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :Medic اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید :Medic نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : بعضی مواقع جدی و بعضی موقع صبر و مهربان 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ من کسی رو میارم قوانین کامل بلد باشد و برای فکشن کار های مناسبی انجام دهد 18. وظایف لیدر را شرح دهید : برخورد مناسب با ممبر.......عضو گیری خوب......مجازات ممبر ها بر اساس جرمی که انجام دادن 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ ایونت های متنوع و خوب..... من کاری میکنم مدیک تبدیل به بهترین ارپی گر لوس باشع
Hesam_Cyber ارسال شده در June 11, 2023 at 08:08 ارسال شده در June 11, 2023 at 08:08 نام شما در سرور: Hesam_Cyber 2- لول شما در سرور: 11 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک : لیدر نیم فصل پلیس: رنک ۴ ارتش: ساب 4- برای چه میخواید لیدر شید: پیشرفت و توسعه شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: انجام میتینگ های متعدد تیم بندی افراد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 100% 9- آیدی تلگرام : Hesam_Rip@ 10- نام واقعی شما : حسام 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : جدی در بازی شوخ طبع در خارج بازی بی رحم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 80% 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ 1_افراد با تجربه و اگر فردی تازه کار باشد به او اموزشات کامل می دهم. 2_افراد با اخلاق که بتوانند اخلاق و رفتار خود را کنترل کنند. 18. وظایف لیدر را شرح دهید : 1_نظم دهی به فکشن. 2_انجام میاینیگ.3_نظارت بر رنک دهی ممبر ها.4_و بسیاری دیگر که در نوشتن نمی گنجند 19. رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟با ساخت بنر های جذاب_تشویق تشویق پلیر ها با حقوق_پرداخت جایزه جهت کار صحیح.
Mosaleh_Cyber ارسال شده در June 11, 2023 at 08:28 ارسال شده در June 11, 2023 at 08:28 1- نام شما در سرور: Mosaleh_Cyber 2- لول شما در سرور: 25 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : دوفصل ساب ارتش یک فصل ساب الویپیدی ممبری سابقه بیشمار دارم 4- برای چه میخواید لیدر شید: کمک به آرپی سازی و قدرت گرفتن بیشتر سرور 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بی نظمی رو تو فکشنم ریشه کن میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: + 3 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @MosalehCyBer 10- نام واقعی شما :محمدصالح 11- سن شما :19 12- اقلیت مورد نظر شما :مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس ریاست جمهوری ( لیدری شهرداری ) بیمارستان لوس سانتوس پلیس گشت ویژه ( lvpd) ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : سعی میکنم بی غرور باشم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ تجربه تو سرور. بچه نبودن ممبر . با نظم بودن. بلد بودن کامل قوانین فکشن و مخصوصا ارپی 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر توانایی اینو داره از دو ابزار تشویق و تنبیه ممبراشو هدایت کنه. حالا به چه سمتی؟ با نظم بودن با ادب بودن
Hooman_Dearm ارسال شده در June 11, 2023 at 08:56 ارسال شده در June 11, 2023 at 08:56 نام شما در سرور:Satan_Winner لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش ۳ ارتش ۶ Lspd ۶ نوپو ۳ اف بی ای ۳ نوپو ۶ آف بی ای ۳ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و سابقه بیشتر و همچنین اداره ی فکشن به بهترین شیوه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبر گیری ، برگذاری میتینگ های پی در پی جهت مرور قوانین و اماده کردن ممبر های برای انتقالی - کمک به بقیه لیدر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +7 هم در بازی هم در تلگرام 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: تمامی قوانین ارپی رو بلدم و بر آنها مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : Satan_rr 10- نام واقعی شما : هومن 11- سن شما : 16 12- اقلیت مورد نظر شما : Army LSPD NOPO FBI 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آدم مسئولت پذیری هستم و همیشه به کارم اهمیت میدم سعی میکنم همیشه بهترین باشم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اول چند نفر از بین ممبر های با تجربه و سابقه دار انتخاب میکنم و با هد و کوهد دولت مشورت میکنم تا دستیار خودم را انتخاب کنم
پست های پیشنهاد شده