Jessi_Scarlett ارسال شده در April 19, 2025 at 18:55 #106473 ارسال شده در April 19, 2025 at 18:55 نام شما در بازی:Jessi_Scarlett نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_black اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):12 عضو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:به من گفت بیا ماشینت رو بده دوچرخم رو بگیر 825کا هم بهت میدم گفتم باش زدم /changecar که دستورش کامل بیاد نوشت /changecar id mablagh ezafi poli ke mikhaid az player begirid گفتم اوکی مبلغ اضافی نمیدونم چیه ولی پولی که میخواهید از پلیر بگیرید ۸۲۵کا زدم یهو 1دلار اومد برام اون ماشینمو گرفت من دوچرخشو رفت گفت نمیدم بهم فروختی مدرک: نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Mohamd_Winston ارسال شده در April 19, 2025 at 20:11 #106489 ارسال شده در April 19, 2025 at 20:11 در ۱۴۰۴/۱/۳۰ در 22:25، Jessi_Scarlett گفته است: نام شما در بازی:.Mohamd_Winston نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Hakan_Nato اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):عضو فکشنی نیستم لول 15 توضیحات شکایت:به چه دلیلی فش ناموسی داده میایم بازی کنم تو سرور شما یا فش خواهر مادر بخوریم رسیدگی کنید C:\fakepath\Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۱۹-۲۳-۳۵-۲۱-۷۲۵_ru.unisamp_mobile.game.jpg نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .