رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Mahan_Wonkroyzz

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Taher_Guard

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 31 رنک 6 بالاس

توضیحات شکایت: اول شوکر میزنن بعد وانتد میدن

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

spacer.png

174465486822262.jpg

174465486827283.jpg

ارسال شده در

درود 
    1_ حرف شما درست اما اینم باید بگم شما گان نکشیدید که بخوام گان بکشم فقط با این کار شما رو متوقف کردم 
    2_ پسر خوب به اونجا میگن HQ به معنی منطقه شما یعنی منطقه جنگی یک لحظه غفلت باعث مرگ من میشود باید اینکار میکردم که در خطر نیوفتم که به این میگن FRP با ارزش بودن جان بنده. من جایی برای پناه بردن نداشتم پس کارم درسته
    3_ من داشتم مجرم به زندان منتقل میکردم چرا منو از ماشین منو پیاده کردین و دزدیدی که اینکار به معنی مزاحمت و همکاری با مجرم که بنده فقط 1 وانتد در این رابطه دادم {مزاحمت}
    و در اخر وانتد اینکارتون بعد از 24 ساعت دیگر هم ثبت خواهد شد بدرود https://rpfile.com/uploads/guest/2025/04/14/17446579011951.mp4

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۱/۲۵ در 22:54، Taher_Guard گفته است:

درود 
    1_ حرف شما درست اما اینم باید بگم شما گان نکشیدید که بخوام گان بکشم فقط با این کار شما رو متوقف کردم 
    2_ پسر خوب به اونجا میگن HQ به معنی منطقه شما یعنی منطقه جنگی یک لحظه غفلت باعث مرگ من میشود باید اینکار میکردم که در خطر نیوفتم که به این میگن FRP با ارزش بودن جان بنده. من جایی برای پناه بردن نداشتم پس کارم درسته
    3_ من داشتم مجرم به زندان منتقل میکردم چرا منو از ماشین منو پیاده کردین و دزدیدی که اینکار به معنی مزاحمت و همکاری با مجرم که بنده فقط 1 وانتد در این رابطه دادم {مزاحمت}
    و در اخر وانتد اینکارتون بعد از 24 ساعت دیگر هم ثبت خواهد شد بدرود https://rpfile.com/uploads/guest/2025/04/14/17446579011951.mp4

چقد فکر کردی انقد چرت پرت گفتی اگه اونجا hq دونفر نمی تونی بیای باید سه نفر باشی  نگفتم چرا وانتد دادی که دلیل وانتد دادن تو توضیح میدی

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۱/۲۵ در 23:00، Mahan_Wonkroyzz گفته است:

چقد فکر کردی انقد چرت پرت گفتی اگه اونجا hq دونفر نمی تونی بیای باید سه نفر باشی  نگفتم چرا وانتد دادی که دلیل وانتد دادن تو توضیح میدی

هروقت دیدی وارد hq شدن اون موقع برو بگو وارد منطقه شده الان گریه نکن

دلیل وانتد شمارو گفتم شما نفهمیدی

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۱/۲۵ در 23:43، Taher_Guard گفته است:

هروقت دیدی وارد hq شدن اون موقع برو بگو وارد منطقه شده الان گریه نکن

دلیل وانتد شمارو گفتم شما نفهمیدی

با خودت چند چندی اول میگی hq بعد میگی نیست عجیب

کسی دلیل وانتد از شما خواست؟

ارسال شده در

┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈

⌯ سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور IRan Role Play ⌯

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

⌯ شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و تایید شد ✓

⌯ مجازات بازیکن مورد نظر(فرد متخلف) به زودی اعمال میشود ⌯

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

⌯ تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ⌯

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : 

⌯ @IRan_Role_Play

┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...