ali.Sullivan.lop.i ارسال شده در April 7, 2025 at 02:46 #104321 ارسال شده در April 7, 2025 at 02:46 نام شما در بازی:Ali_Roronoa نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:mario_moltafet اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):lvl 5 توضیحات شکایت:گفتش بیا ماشین سولتان دارم گفتم اوکی گفت 900 ک میفروشم گفتم باشه بعد گفت پلاک رو عوض میکنیم زد 900ک زدم نداد فیلم دارم بلد نیستم بزارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Heydar_Scarlett ارسال شده در April 8, 2025 at 06:49 #104497 ارسال شده در April 8, 2025 at 06:49 در ۱۴۰۴/۱/۱۸ در 06:16، ali.Sullivan.lop.i گفته است: نام شما در بازی:Ali_Roronoa نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:mario_moltafet اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):lvl 5 توضیحات شکایت:گفتش بیا ماشین سولتان دارم گفتم اوکی گفت 900 ک میفروشم گفتم باشه بعد گفت پلاک رو عوض میکنیم زد 900ک زدم نداد فیلم دارم بلد نیستم بزارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو با آرپی فایل فیلمت لینک کن اموزش داخل چنل اصلی هست نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .