Itachi_Westinyzz ارسال شده در April 2, 2025 at 22:59 #103635 ارسال شده در April 2, 2025 at 22:59 نام شما در بازی: Itachi_Westinyzz نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Anne_Sheerly اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): رنک 3 آرمی توضیحات شکایت: این پلیر(PD) بدون توجه به بقیه پلیر ها ساعت 2 شب دیوتی بوده و فقط به من اخطار حرکت و دور شوید میداده و بعد از آن به من وانتد داده و منو برده جیل و با بقیه پلیر ها هیچ کاری نداشته و در ادامه با خنده دوستش در کلیپ دنبالش بوده و با مسخره کردن به عنوان نیو پلیر میخواد فروم شکایت کنه منو به جیل بردن مدارک مورد نیاز فرستاده شده VID_20250403_022517_903.mp4در حال واکشی اطلاعات...
Yazdan_Moltafet ارسال شده در April 2, 2025 at 23:04 #103637 ارسال شده در April 2, 2025 at 23:04 داداش کلیپ بی کیفیته و مدرک هم کافی نیست و اون هم به همه اخطار میداد نه تو من خودم مدیک بودم اونجا.
Hamed_Aogiri ارسال شده در April 2, 2025 at 23:26 #103639 ارسال شده در April 2, 2025 at 23:26 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : مدارک ارائه شده شما از کیفیت واضح و شفاف برخوردار نمیباشد و اکثر اتفاقات داخل مدرک به طرز صحیح و درست قابل مشاهده نمیباشد. دلیل شماره 2 : اطلاعات حساب خود را در بخش مربوطه فرم شکایت به طرز صحیح و درست تکمیل نکرده اید. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 2 : سطح (Level) حساب خود را ذکر نکردید. دلیل شماره 3 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در بخش مربوطه فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 3 : در توضیحات خود ذکر کردید که پلیس مورد نظر شما را مورد تمسخر قرار داده اند، اما مدارکی نسبت به این موضوع ارائه نکردید و به احتمال زیاد این موضوع با دلیل شماره 1 مرتبط میباشد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 نمایش
پست های پیشنهاد شده