Adnan_Dracula ارسال شده در April 1, 2025 at 16:50 #103446 ارسال شده در April 1, 2025 at 16:50 نام شما در بازی:Adnan_Dracula نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Taher_Gurd اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 12 گتو Ballas R7 توضیحات شکایت:میخواستم از مرز رد شم ک ایشون گفت نمیتونید برید گفتم چرا وانتد داد بدون اخطاری و چیزی و برد جیل ک ۲۰ دقیقه همین جیل بردنشون طول کشید مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Taher_Guard ارسال شده در April 1, 2025 at 18:00 #103456 ارسال شده در April 1, 2025 at 18:00 با سلام و درود خدمت شما شهروند عزیز دوست گرامی 1- در قوانین سایت ایران رول پلی ذکر شده است که در زمان 4:00 ظهر تا 8:00 شب همان روز تایم راب گنگ ها به ارمی و ما برای جلوگیری از حمله های ناگهانی شما به ارمی به مرزها رفته و اجازه خروج شما را ندهیم. 2- در رابطه با اخطار, بنده همانطور که در در عکس دیده میشه وظیفه من برای اینکه اجازه خروج شما از شهر Los-santos را ندهم و به شما با رعایت تمام قوانین [Rp] اخطار های خود را نسبت به این کار شروع کردم ولی لیدر بنده هم در این باره وارد عمل شدن قبل اینکه من اخطار هایم را شروع کنم اما کجاست ان گوش شنوا؟ و بنده هر 5 ثانیه یکبار اخطار دادن به شما و با بی توجیه ای به اخطارات من و بی محلی در مرز حظور داشتید که وانت مزاحمت در مرز D شما و تحت تعقیبی شما در سه زمان پلیسی ارسال شده و به شما دستبند زده شده و به زندان فرستاده شده. 3- در رابطه با انتقالی شما به زندان, در این مورد شما مدرک خواستی در رابطه با 20 دقیقه طلف شدن زمان ارزشمند شما در این موقعیت ارایه نشده بنده با ارسال پیامی در رادیو سازمان [chat-r] اعمال فرستادن وسیله نقلیه رو کردم و همکارانم در عرض 2 دقیقه به صحنه رسیدن و من شما را به زندان منتقل کردم که حتی جالب اینجاست که با اینکار خود هم تهدید هم میکنید. و در نهایت به شما توصیه میشه که بجای نوشتن در فروم عضویت در گتوو تسلط به قوانین کامل از سرور میدانید اما با این حال نه از RP نه از قوانین سرور ایران رول پلی سر در نمیارید هم وقت من و هم وقت همکاران بنده را میگیرید و شکایتمی هم دارید؟ با تشکر به تمام هکارانم که وقتشان را برای خواندن مطلب بنده کردن مدارکی که دیدن انها شاید جالب باشد... bandicam 2025-04-01 17-50-39-994.mp4
Hamed_Aogiri ارسال شده در April 1, 2025 at 21:54 #103542 ارسال شده در April 1, 2025 at 21:54 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - توضیحات به شرح زیر میباشد : دلیل اصلی رد شکایت : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در بخش مربوطه فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته 1 در رابطه با دلیل اصلی : در توضیحات خود ذکر کردید که جناب Taher_Guard شما را مجرم شناخته اند و برای شما وانتد ثبت کرده اند، اما مدارکی نسبت به اثبات این موضوع ارائه نکردید. نکته 2 در رابطه با دلیل اصلی : در توضیحات خود ذکر کردید که روند انتقال شما به زندان حدود 20 دقیقه طول کشیده است، اما مدارکی نسبت به اثبات این موضوع ارائه نکردید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در April 1, 2025 at 22:11 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده