Hosein_Shadow ارسال شده در April 1, 2025 at 13:07 #103418 ارسال شده در April 1, 2025 at 13:07 نام شما در بازی:Hosein_Shadow نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Taher_Guard اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level : 14 داخل فکشن نیستم توضیحات شکایت:من رفتم که برم متورمو آزاد کنم از ایست باز رسی میخواستم برم بعد به یکی pass دادم ایشون به من وانتد دادن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Taher_Guard ارسال شده در April 1, 2025 at 15:45 #103437 ارسال شده در April 1, 2025 at 15:45 با سلام و درود خدمت شما شهروند عزیز دوست گرامی وظیفه بنده است که از شهروندان گرامی پاسپورت بگیرم و اجازه خروج از شهر به شما بدم من از شما خواستم که پاسپورت به من نشان دهید ولی طبق عکس شما به همکار من نشان دادید و ایشون وظیفه دیگری دارد و حتی به شما اجازه خروج از شهر داده نشده رفتید و بهتون در ویس و در چت گفتم که اگر رد بشید وانتد شمارا ثبت میکنم ولی شما سر پیچی کردید و به مجازات خود پی بردید ممنون از شکایتتون با اینکار اثبات کردین که نیرو پلیس بی دلیل سر مرز ها مرزبانی نمیکند با تشکر روزخوش
Hamed_Aogiri ارسال شده در April 1, 2025 at 21:44 #103540 ارسال شده در April 1, 2025 at 21:44 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و قبول شد ✓ ◃ - بازیکن مورد نظر ( Taher_Guard ) ◁ - از ایشان مدارک وانتد ثبت شده درخواست میشود، در صورت عدم همکاری، مجازات صورت خواهد گرفت. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده