رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • Stephen_Guard

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Arshia_Aogiri

نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Stephen_Guard

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 26 rank 7 Faction LsPd

توضیحات شکایت: بنده با تایم بسیار بالاتر که مهم ترین چیزه و اخلاق خوب و نگرفتن وارن و داشتن همه شرایط مجاز برای تاپ ممبری این افتخار رو نگرفتم و درخواست توضیح دارم و بررسی باید بشه چرا با این همه اوصاف شخصی دیگر تاپ ممبر شده ؟

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۲۹_۰۶۵۷۳۹_SA-MP.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۲۹_۰۶۵۷۳۵_SA-MP.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۲۹_۰۶۵۸۱۲_Telegram.jpg

ارسال شده در

دوست عزیز تاپ ممبری فقط بر اساس تایم بالا نیست 

بر اساس اخلاق رفتار نوع همکاری با پرسنل و گوش دادن و پیروی از دستورات لیدر اینکه شما سر این موضوع ناراحتی درست 

ولی تمامی ممبر های برتر بر اساس نظر دهی ساب فکشن منیجر و لیدر انتخاب میشه و لیدر جزوی از این پروسه کاریه 

و لیدر موظف بر پرسیدن نظر از مقامات ساب و منیجر برای انتخاب ممبر برتر هست و این ممبر ها توسط تیم استف بررسی و زیر نظر اند 

ارسال شده در

درود خدمت آقای Abolfazl_Matrix جناب خواستم بگم بنده که به کسی توهین نکردم کل بچه ها هرچیزی میخوان میگن Arshia_Aogiri همه منو میشناسن اخلاق خوب داشتم تازه رقیب بنده وارن داشته و یدونه اخطار ولی بنده نه وارن داشتم نه اخطار تایم پلی اون بنده خدا 45 ساعت بوده من 85 ساعت تعداد jail های من 96 بوده مال اون 78 آخه اگه اختلاف کمی بود میشد یه چیزی گفت ولی اختلاف بسیار مشهوده حتی خود اون کسی که تاپ ممبر شده میگه من گفتم 1 درصد احتمال نداره تاپ ممبر بشم از خواب پا شدم رفتم کانال چک کردم دیدم تاپ ممبر شدم بنده 1 هفته کل تایم خود و هرچی که در توانم بوده گزاشتم برای تاپ ممبر شدن اصلا دوست ندارم حقم خورده شه اولین باره دارم شکایت میکنم چون میدونم واقعا حقم خورده شده عزیز با تشکر 

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

💠 @ Arshia Aogiri

📑 شکایت شما بررسی و رد شد  

📄 دلایل : 

- با پیگیری و مدارک و توضیحات ارائه شده توسط لیدر سازمان فرد تاپ به درستی انتخاب شده و مشکلی نداره و شما به چندین دلیل که ضعف داشتید همینطور وارن تاپ نشدید ( معیار تاپ شدند تایم پلی ، وارن نگرفتن ، رفتار ، ادب ، اخلاق ، برخورد با افراد سازمان و شهروند ها و ..  )

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...