Lincoln_Aogiri ارسال شده در March 28, 2025 at 09:42 #102688 ارسال شده در March 28, 2025 at 09:42 نام شما در بازی:Lincoln_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Ernesto_Corleone اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Government Rank3 توضیحات شکایت: درود من داخل شهر درحال دور زنی بودم که ایشون بدون دلیل به من وانتد vdm داد من خودم رفتم جیل فریی گرفتم آزاد شدم از مدیک که اومدم بیرون بدون دلیل منو کیل کرد وانتد هم نداشتم ممنون میشم پیگیری کنین
Hamed_Aogiri ارسال شده در March 28, 2025 at 20:09 #102777 ارسال شده در March 28, 2025 at 20:09 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : اطلاعات حساب خود را در بخش مربوطه فرم شکایت به طرز صحیح و درست تکمیل نکردید. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 1 : سطح حساب(Level) خود را ذکر نکرده اید. دلیل شماره 2 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در بخش مربوطه فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 2 : در توضیحات خود ذکر کردید که متهم مورد نظر شما را به قتل رسانده اند، اما مدارکی نسبت به این موضوع ارائه نکردید و به طرز صحیح و درست آن را اثبات نکردید. توجه : بازیکن گرامی، در صورت اینکه از متهم مورد نظر مدارک وانتد ثبت شده را درخواست دارید، میتوانید شکایت خود را با رعایت تمامی قوانین انجمن و نکات شکایت مجدد ثبت کنید تا تایید و وارد مرحله پیگیری شود. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده