Amir_JDM ارسال شده در March 27, 2025 at 02:21 #102375 ارسال شده در March 27, 2025 at 02:21 نام شما در بازی:Abbas_Savak نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_Bloody اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 16 ، تو فکشنی نیستم توضیحات شکایت: این پلیر نوپوعه بعد من داشتم هات داگ میگرفتم اومد بغل من وایساد تغریبا جلوم که از اینجا به بعد میتونید داخل چتی که عکسش گذاشتم بخونید حالا گفتیه بگم حتی من امروز تو جیل که بودم 3 تا پلیر دیگه هم همین شکایت منو داشتم به یه pd میکردن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Mohammad-Madison ارسال شده در March 27, 2025 at 06:03 #102383 ارسال شده در March 27, 2025 at 06:03 ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈ ⌯ سلام و درود خدمت شما ، بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ شکایت شما ، مورد برسی قرار گرفت و رد شد ✘ ⌯ دلیل/دلایل : ⌯ 1 : عدم رعایت نکات نحوه صحیح شکایت ⌯ 2 : ⌯ 3 : ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ با تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : ⌯ @IRan_Role_Play ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈
پست های پیشنهاد شده