Hazard_Johnson ارسال شده در March 13, 2025 at 16:12 #99198 ارسال شده در March 13, 2025 at 16:12 نام شما در بازی: Taha_Avengerrr نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Amir_Mahdisarbaz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 5 توضیحات شکایت: مت بدکن هیچ وانتید داشتم با دوستم میچرخیدم که یهو اومد و به من شوکر زد و گفتم من که وانتید ندارم بعد یهو ۲ تا وانتید به دلیل فحش و اسلحه داد بدون اینکه من نه فحاشی و نه کار دیگری کرده باشم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Hazard_Johnson ارسال شده در March 13, 2025 at 16:15 نویسنده #99199 ارسال شده در March 13, 2025 at 16:15 ببخشید اسمش این نبود اینه Amirmahdi_Sarbaz
Hamed_Aogiri ارسال شده در March 13, 2025 at 16:35 #99208 ارسال شده در March 13, 2025 at 16:35 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : عدم رعایت قوانین مرتبط با مطابقت نام حساب شما در انجمن با نام حساب شما در داخل سرور، طبق این قوانین موظف هستید نام حسابی که در انجمن ذکر میکنید با نام حسابی که در داخل سرور انتخاب کردید مطابقت داشته باشد. دلیل شماره 2 : نام متهمی که در فرم شکایت ذکر کردید با نام متهمی که در مدرک شما مشاهده میشود مطابقت ندارد. دلیل شماره 3 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 3 : در توضیحات خود ذکر کردید که پلیس مورد نظر برای شما وانتد توهین و فحاشی ثبت کرده اند، اما در مدرکی که ارائه کردید چنین چیزی را به طرز صحیح و درست اثبات نکردید. دلیل شماره 4 : تاریخ و ساعت در مدارک شما باید شفاف، واضح و قابل مشاهده باشد، صفحه کلید شما نباید مقابل این دو موارد قرار بگیرد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در March 13, 2025 at 16:43 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده