Valery_Stranger ارسال شده در March 12, 2025 at 08:39 #98901 ارسال شده در March 12, 2025 at 08:39 نام شما در بازی:Valery_Stranger نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Luca_Belandorezz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level3// NoFaction توضیحات شکایت:بنده رفتم به جیل وکیل اومده به من میگه بهت نمیدم درخواست تبری ولی من کاری نکرده بودم VID_۲۰۲۵۰۳۱۲_۱۲۰۸۰۹.mp4 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Zeynab_Killer ارسال شده در March 12, 2025 at 09:03 #98908 ارسال شده در March 12, 2025 at 09:03 1 جیل شلوغ Spam میکردین نمی دونستم به کدوم Free بدم من گفتم Luca تو تبری 2 اسم تو Luca نیست باید کنید به نوبت Free بدم خودت میبینی که جیل شلوغ Spam زیاده فقط باید صبر می کردی
Hamed_Aogiri ارسال شده در March 12, 2025 at 09:58 #98925 ارسال شده در March 12, 2025 at 09:58 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : عدم رعایت قوانین مرتبط با اطلاعات حساب خودتان، در شکایتی که قصد دارید ثبت کنید، موظف هستید یک عکس از اطلاعات حساب خود بارگذاری کنید. دلیل شماره 2 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 2 : در توضیحات خود ذکر کردید که وکیل مورد نظر به شما تهمت زده اند، اما در مدرکی که ارائه کردید چنین چیزی را اثبات نکردید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده