Taha_Nightmare ارسال شده در March 11, 2025 at 12:22 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:22 نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4
Narco_Onepeice ارسال شده در March 11, 2025 at 12:24 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:24 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود داش تو داخل زون رفتی
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 12:25 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:25 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود داش میخوای. یکم بیشتر ادامه بده 😂
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 12:33 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:33 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود الان شما میگی من چیت بودم یا bc کردم اگر چیت. بودمه ریکش امادس اگر bc کردم باز ریکش امادس
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 12:38 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:38 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود آقای طاها جواب بدع ده شما الان میگی من چیت بودمه یا بی سی کردم داری می خونی جواب بده
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 12:41 ارسال شده در March 11, 2025 at 12:41 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود من الان نفهمیدم چی بودم چیت بودم بی سی کردم نمیدونم این ریک منه InShot_20250311_160244403.mp4 InShot_20250311_160244403.mp4
Nader_Wenbleyzz. ارسال شده در March 11, 2025 at 13:00 ارسال شده در March 11, 2025 at 13:00 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود داش یک لحظه وایسا پای یکی روی سیمه وگرنه الان زون رو بک میزدم
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 13:32 ارسال شده در March 11, 2025 at 13:32 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 16:30، Nader_Wenbleyzz. گفته است: داش یک لحظه وایسا پای یکی روی سیمه وگرنه الان زون رو بک میزدم خدا لعنتت کنه 😂😂
Ehsan_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 13:41 ارسال شده در March 11, 2025 at 13:41 وای خودت لیدرتو لو دادی ، بعدشم به ما مربوط نیست لیدرتون بوده یا با پیاده میرفتین، بعد اسم شما با نام کاربری فروم شما فرق دارد، حتما بهتون زون میدن اره 🤣😂 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 15:52، Taha_Nightmare گفته است: نام شما در بازی: Anthony_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Heydar_Scarlett اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن ریفا رنک ۷ توضیحات شکایت: امروز ما ریفا وار با وگوس داشتیم لیدر و ساب هم نبود و ماشین ها هم کسی نبود اسپان کنه ما پیاده میرفتیم. بار ها بنده تلاش کردم که به زون برسم ولی نشده و منو وسط راه کیل کردن تنها فقط حیدر نبوده خیلی های دیگه از وگوس بودن و مارو وسط راه کیل میکردن خود اونها هم سر اینکه زون نبودن و بیرون بودن و مارو کیل میکردن ۱/۳ و ۲/۳ شدن و در فیلم میتونید مشاهده کنید که ۲/۳ شدن درخواست بنده برگشتن زون به ریفا هستش با تشکر InShot_۲۰۲۵۰۳۱۱_۱۵۳۴۵۱۳۴۳.mp4 53.1 MB · 0 دانلود
Heydar_Scarlett ارسال شده در March 11, 2025 at 14:42 ارسال شده در March 11, 2025 at 14:42 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 17:11، Ehsan_Scarlett گفته است: وای خودت لیدرتو لو دادی ، بعدشم به ما مربوط نیست لیدرتون بوده یا با پیاده میرفتین، بعد اسم شما با نام کاربری فروم شما فرق دارد، حتما بهتون زون میدن اره 🤣😂 چرا گفتی میزاشتی بن شم 😂😣
Masih_Matrix ارسال شده در March 11, 2025 at 17:50 ارسال شده در March 11, 2025 at 17:50 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما رد شد. دلایل : 1ـ رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت 2 - نا مشخص بودن موضوع شکایت امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. • Channel Telegram : @IRan_Role_Play • ویرایش شده در March 11, 2025 at 17:50 توسط Masih_Matrix
پست های پیشنهاد شده