Mahan_Mafiaa ارسال شده در March 10, 2025 at 18:20 ارسال شده در March 10, 2025 at 18:20 نام شما در بازی:Mahan_Mafiaa نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:32 Faction:none توضیحات شکایت:منو بدون هیچ دلیلی نه وارنی نه اخطاری نه هیچی کیک کرد اصلانم وارن نگرفته بودم درخواست پیگیری و ارائه مدرک دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) نقل قول
Robert_Killer ارسال شده در March 10, 2025 at 19:07 ارسال شده در March 10, 2025 at 19:07 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ در 21:50، Mahan_Mafiaa گفته است: نام شما در بازی:Mahan_Mafiaa نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:32 Faction:none توضیحات شکایت:منو بدون هیچ دلیلی نه وارنی نه اخطاری نه هیچی کیک کرد اصلانم وارن نگرفته بودم درخواست پیگیری و ارائه مدرک دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) داش اکتیوتی نمیدادی شاید نقل قول
Walton_Killer ارسال شده در March 10, 2025 at 20:44 ارسال شده در March 10, 2025 at 20:44 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ در 21:50، Mahan_Mafiaa گفته است: نام شما در بازی:Mahan_Mafiaa نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:32 Faction:none توضیحات شکایت:منو بدون هیچ دلیلی نه وارنی نه اخطاری نه هیچی کیک کرد اصلانم وارن نگرفته بودم درخواست پیگیری و ارائه مدرک دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) ایشون فعالیتی تو تایم راب نداشت و اکتیویتی نمیداد ۵ روز. ادمین های عزیز میتونن برن تو بخش اکتیویتی های ارمی چک کنن که شما آخرین اکتیویتی تون واس ۵ روز پیش هست نقل قول
Mahan_Mafiaa ارسال شده در March 11, 2025 at 00:29 نویسنده ارسال شده در March 11, 2025 at 00:29 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 00:14، Walton_Killer گفته است: ایشون فعالیتی تو تایم راب نداشت و اکتیویتی نمیداد ۵ روز. ادمین های عزیز میتونن برن تو بخش اکتیویتی های ارمی چک کنن که شما آخرین اکتیویتی تون واس ۵ روز پیش هست اگ نمیدادم باید اخطار یا وارن میدادی بدون هیچ وارنی کیکم کردی خود سر مگ میشه یه هو کیک زد ک نقل قول
Mahan_Mafiaa ارسال شده در March 11, 2025 at 00:32 نویسنده ارسال شده در March 11, 2025 at 00:32 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ در 03:59، Mahan_Mafiaa گفته است: اگ نمیدادم باید اخطار یا وارن میدادی بدون هیچ وارنی کیکم کردی خود سر مگ میشه یه هو کیک زد ک بعدشم من امروزم مرخصی گرفته بودم اخرین مرخصیم واس هفته پیش ک گفتم نمیتونم بیام فک کردم قبول کردی اومدم دیدم زدی نه بعدشم کیک زدی نقل قول
Mahan_Mafiaa ارسال شده در March 11, 2025 at 03:56 نویسنده ارسال شده در March 11, 2025 at 03:56 در ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ در 22:37، Robert_Killer گفته است: داش اکتیوتی نمیدادی شاید داش تایم راب همش بودم منتهی چون سره کار میرم و دانشگاه دارم تایم کم پلی میدادم بعد داش تو این دوره زمونه حواس برا ادم نمیمونه منم ادمم یادم میرفت ولی تایم رابا همش بودم نقل قول
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .