رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

Screenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.1ba04ea7b8c9183ed307e82a42fc008c.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.257af27ebeecdac33220ee681e29720e.jpg

نام شما در بازی:Tom_Ravencross

نام پلیری که از ایشان شکایت دارید:Rocky_Madison

اطلاعات اکانت شما (level.رنک و فکشن فعلی شما در سرور):فکشن فعلی ندارم  level 15

من منتظر بودم تمدید یک خانه تمام بشود که آن خانه را بخرم در نقشه چند نفر را دیدم رفتم بپرسم که تمدید خانه کی تمام میشود که به من بی دلیل ۳وانتت داد

ارسال شده در
    در ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ در 19:09، Tom_Ravencross گفته است:

Screenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.1ba04ea7b8c9183ed307e82a42fc008c.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.257af27ebeecdac33220ee681e29720e.jpg

نام شما در بازی:Tom_Ravencross

نام پلیری که از ایشان شکایت دارید:Rocky_Madison

اطلاعات اکانت شما (level.رنک و فکشن فعلی شما در سرور):فکشن فعلی ندارم  level 15

من منتظر بودم تمدید یک خانه تمام بشود که آن خانه را بخرم در نقشه چند نفر را دیدم رفتم بپرسم که تمدید خانه کی تمام میشود که به من بی دلیل ۳وانتت داد

با سلام و درود خدمت شما 

بنده در حال مجرم گیری بودم که شما با استفاده از اسلحه ارمور بنده رو خالی کردید و دی ام انجام دادید و وانتد شما به درستی ثبت شده است

و بنده برای حفظ جان خود به طور آرپی به شما شلیک کردم 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ در 13:27، Rocky_Madison گفته است:

با سلام و درود خدمت شما 

بنده در حال مجرم گیری بودم که شما با استفاده از اسلحه ارمور بنده رو خالی کردید و دی ام انجام دادید و وانتد شما به درستی ثبت شده است

و بنده برای حفظ جان خود به طور آرپی به شما شلیک کردم 

پس من معذرت می خواهم ولی بار دوم من با شما کاری نداشتم شما به من وانتت دادید

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی

◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ 

◄ - توضیحات به شرح زیر می‌باشد : 

• با بررسی مدارک دفاعیه جناب Rocky_Madison ، مشخص می‌شود که شما مرتکب جرم تیراندازی شده اید و ایشان به درستی به وظایفشان عمل کرده و وانتد شما را به طرز صحیح ثبت کرده اند.

◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.animation.gif.a3048fdd9d543975825e1b3dc4d62616.gif

◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲

animation.gif.a3048fdd9d543975825e1b3dc4d62616.gif

𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜

• Hamed_Aogiri این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...