Pofak ارسال شده در مِی 28 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 28 2023 نام شما در بازی:Pofak_motori نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:mojrem_komarov اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level 10 عضو فکشن نیستم توضیحات شکایت:یه خونه هست امشب قراره بپره و ایشون هم بخاطر اینکه بتونه اونو بخره اول یه تیر سمتم زد (بهم نخورد اصلا) بعد هم که کیلش کردم وانتد داد بعد آن دیوتی شد که تو شات هم معلومه ، خلاصه بخاطر اینکه بتونه خونه رو بخره پنج دقیقه منو اینور اونور میبرد بعد اینکه گفتم میدم فروم مجبور شد منو ببره جیل از همه بدتر نان ارپی کرد از بازی خارج شد دوباره وارد شد تا بتونه همونجا منو بگیره مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hector Winner ارسال شده در مِی 29 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 سلام و درودmojrem_Komarov هستم دوست عزیز بخاطر یه خونه انقد دروغ نباف من داشتم خونه هارو با دوستم چک میکردم ببینم چن روز تمدیدن از قضا شما که میدونستی این خونه یه روز تمدیده نزدیکش واستاده بودی تا هرکی اومد نزاری تعداد روزای تمدیدشو ببینه من داشتم خونه رو چک میکردم و شما ب من شلیک کردید بعد از شلیک شما من حق کیل کردنتونو داشتم و متاسفانه شما زود تر کیل کردی . دومن اف دیوتی وانتد ندادم ، اصلن نمیشه آف دیوتی وانتد داد . اگه نمیدونی بدون اسکینای جدید به سازمان های نوپو و اف بی ای اضافه شده پس حواستو جمع کن که اشتباهی نوپو نزنی بد بیای فورم دروغ ببافی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hector Winner ارسال شده در مِی 29 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 هم اکنون، Eshagh_Kiomars گفته است: سلام و درودmojrem_Komarov هستم دوست عزیز بخاطر یه خونه انقد دروغ نباف من داشتم خونه هارو با دوستم چک میکردم ببینم چن روز تمدیدن از قضا شما که میدونستی این خونه یه روز تمدیده نزدیکش واستاده بودی تا هرکی اومد نزاری تعداد روزای تمدیدشو ببینه من داشتم خونه رو چک میکردم و شما ب من شلیک کردید بعد از شلیک شما من حق کیل کردنتونو داشتم و متاسفانه شما زود تر کیل کردی . دومن اف دیوتی وانتد ندادم ، اصلن نمیشه آف دیوتی وانتد داد . اگه نمیدونی بدون اسکینای جدید به سازمان های نوپو و اف بی ای اضافه شده پس حواستو جمع کن که اشتباهی نوپو نزنی بد بیای فورم دروغ ببافی همینطور نزدیک خونه ماسک زده بودین که کسی متوجه حضورتون نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hector Winner ارسال شده در مِی 29 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 2 دقیقه قبل، Eshagh_Kiomars گفته است: همینطور نزدیک خونه ماسک زده بودین که کسی متوجه حضورتون نشه بعدشم شما راجب اینکه من اول به شما تیر زدم مدرکی نداری فقط کیل کردن منو دادی فورم عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pofak ارسال شده در مِی 29 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 همچی تو عکسا معلومه اینم اضافه کنم که کارت عمدی بوده و نوشتی حتی اگه وارن بگیرم پاکش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pofak ارسال شده در مِی 29 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 و بعدش اگه خواستی چک کنی الان بعد نیم ساعت باید رفته باشی نه اینکه همونجا دم در همون خونه کمپ کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hector Winner ارسال شده در مِی 29 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 ۴۲ دقیقه قبل، Pofak گفته است: و بعدش اگه خواستی چک کنی الان بعد نیم ساعت باید رفته باشی نه اینکه همونجا دم در همون خونه کمپ کنی 43 دقیقه قبل، Pofak گفته است: همچی تو عکسا معلومه اینم اضافه کنم که کارت عمدی بوده و نوشتی حتی اگه وارن بگیرم پاکش میکنم کارم عمدی نبوده عزیز من کی گفتم بخاطر خونه قوانین زیر پا میزارم؟ شما خودت برا خودت میبوریو میدوزی اینم که گفتم اگه وارن بگیرم پاک میکنم صرفا جهت این بوده که به شما بگم فورم شما هیچ اهمیتی نداره چون از اول صحبتات تا آخرش همش دروغه قضاوت با ادمین محترم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pofak ارسال شده در مِی 29 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 مگه نمیگی حرفام همش دروغه یه مدرک بده ببینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hunter_cyber ارسال شده در مِی 29 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 29 2023 سلام و درود خدمت پلیر عزیز شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت تشکر از شکایت شما. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده