Dawsh_Meyti ارسال شده در March 6, 2025 at 13:09 ارسال شده در March 6, 2025 at 13:09 نام شما در بازی: Dawsh_Meyti نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Mikael_Suzuki اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۳ فکشن ندارم توضیحات شکایت: سلام بنده نیم ساعت پیش در اسپان در حال فروش ماشین خود که این آقا از ناکجا آباد اومد و درخواست خرید ماشین حقیر را داشت ما با هم تا جایی رفتیم و به دلیل کم بودن لول من درخواست چینج دادن با یک دوچرخه رو داشتم و وقتی در حال نوشتن cdm بودن به من cdm اشتباه داد و از من بجای ۳کک پول ۷۵ تا پول گرفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 1
Dawsh_Meyti ارسال شده در March 6, 2025 at 13:17 نویسنده ارسال شده در March 6, 2025 at 13:17 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ در 16:39، Dawsh_Meyti گفته است: نام شما در بازی: Dawsh_Meyti نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Mikael_Suzuki اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۳ فکشن ندارم توضیحات شکایت: سلام بنده نیم ساعت پیش در اسپان در حال فروش ماشین خود که این آقا از ناکجا آباد اومد و درخواست خرید ماشین حقیر را داشت ما با هم تا جایی رفتیم و به دلیل کم بودن لول من درخواست چینج دادن با یک دوچرخه رو داشتم و وقتی در حال نوشتن cdm بودن به من cdm اشتباه داد و از من بجای ۳کک پول ۷۵ تا پول گرفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) و چون بنده پول بازی رو خریدم برام خیلی مهمه که پول بدستم برگرده 1
MMD YT ارسال شده در March 6, 2025 at 17:28 ارسال شده در March 6, 2025 at 17:28 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ در 16:39، Dawsh_Meyti گفته است: نام شما در بازی: Dawsh_Meyti نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Mikael_Suzuki اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۳ فکشن ندارم توضیحات شکایت: سلام بنده نیم ساعت پیش در اسپان در حال فروش ماشین خود که این آقا از ناکجا آباد اومد و درخواست خرید ماشین حقیر را داشت ما با هم تا جایی رفتیم و به دلیل کم بودن لول من درخواست چینج دادن با یک دوچرخه رو داشتم و وقتی در حال نوشتن cdm بودن به من cdm اشتباه داد و از من بجای ۳کک پول ۷۵ تا پول گرفت بله منم تبر کردند مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) ایشون من رو امروز هم تبر کرد ۱۴ میلیون پول های بنده رو تبر کرد فیلم هم دارم ! 2
Hassan_Matrix ارسال شده در March 7, 2025 at 07:05 ارسال شده در March 7, 2025 at 07:05 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی شکایت شما پیگیری و رد شد دلیل رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت از بازیکن تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.
پست های پیشنهاد شده