Saul_Bloodthirsty ارسال شده در March 4, 2025 at 18:00 #96606 ارسال شده در March 4, 2025 at 18:00 نام شما در بازی: Rick_Gryms نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Taha_Federal اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 10_بدون فکشن توضیحات شکایت: این فرد اظهار داشت اسلاتش پره و نمی تونه ماشین بخره گفت بیا با دوچرخه معاوضه کن و قیمت اضافیش که 2.5کک بود رو وارد کن (در قسمت چت معلومه که خودشم داره میگه قیمت رو) بعد گفت cmd معاوضه این هست و بجای قیمت ایدی من رو وارد کرد و منم فکر کردم باید ایدی خودم باشه وقتی زدم کلا 132 دلار برام اومد همونطور که اخر ویدیو مشهوده خودش گفت تبر کرده(تو ویس چت بهش گفتم که پول رو برگردونه ولی چون ریکورد رو صدای سیستم بود ذخیره نشد) لطفا رسیدگی شود مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۳۰۴_۱۴۰۵۳۴۱۷۱.mp4
Nima Killer ارسال شده در March 5, 2025 at 17:00 #96915 ارسال شده در March 5, 2025 at 17:00 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و تایید شد ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲
پست های پیشنهاد شده