Arman_vanderlin ارسال شده در March 3, 2025 at 14:27 #96139 ارسال شده در March 3, 2025 at 14:27 نام شما در بازی: Arman_Phontim نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Anderson_Aogiri اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): lvl:10 توضیحات شکایت: من همین الان بار زده بودم داشتم می بردم، توی ایست بازرسی جلو منو گرفتند،، بعد من به یکی از پلیس ها poss دادم و بعد رد شدم، بعد دیدم ایشون اون طرف نشسته و هی صدا های عجیب از خودش در می کنه، من که پاسپورت دادم و رفتم ولی بعد تو راه دیدم ایشون دوبار به جرم هایی که من انجام ندادم به من وانتد داد و منو گزارش کرد، در حالی که اصن من اون کار هارو انجام ندادم، من به یکی دیگه poss دادم اون پلیسه فکر کرد من من نشون ندادم و فرار کردم، در حالی که من تو ایست پیاده شدم به یکی از پلیس ها poss دادم و اون به، من گفت برو، مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 👇👇
Amir_Matrix ارسال شده در March 3, 2025 at 17:25 #96187 ارسال شده در March 3, 2025 at 17:25 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: 1 -رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram : @IRan_Role_Play Iran Role Play
پست های پیشنهاد شده