Tailang_Delocruzz ارسال شده در March 2, 2025 at 15:57 #95926 ارسال شده در March 2, 2025 at 15:57 نام شما در بازی:Tailang_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Luca_Danger اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 34 رنک 7 ریفا توضیحات شکایت:ایشون بدون دلیل. هر جا وایسی میاد دست میکنه جیبت هرچی داری میگیرع ازت بعد w دراگ و..... میدع ایشون حق این کار رو ندارن ما نمیتونیم بریم ال اس پیدی نمیتونیم بریم مدیک هرجا میریم ایشون هستن و دست میکنن جیبمون الکی من شکایت دارم از ایشون خواهان کیکش از فکشن هستم این حق دست جیب مردم را الکی ندارد من مدیک بودم ن وانتد داشتم ن چیزی ایشون دست کردن جیبم دراگ هامو بیرون کشیدن و وانتد دراک دادن و کاف کردن مگه من جلوی ایشون دراک مصرف کردم که دست کردن جیب مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۳۰۲_۱۹۱۰۳۱۲۳۷.mp4
Narco_Madison ارسال شده در March 2, 2025 at 16:06 #95929 ارسال شده در March 2, 2025 at 16:06 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ در 19:27، Tailang Moltafet گفته است: نام شما در بازی:Tailang_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Luca_Danger اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 34 رنک 7 ریفا توضیحات شکایت:ایشون بدون دلیل. هر جا وایسی میاد دست میکنه جیبت هرچی داری میگیرع ازت بعد w دراگ و..... میدع ایشون حق این کار رو ندارن ما نمیتونیم بریم ال اس پیدی نمیتونیم بریم مدیک هرجا میریم ایشون هستن و دست میکنن جیبمون الکی من شکایت دارم از ایشون خواهان کیکش از فکشن هستم این حق دست جیب مردم را الکی ندارد من مدیک بودم ن وانتد داشتم ن چیزی ایشون دست کردن جیبم دراگ هامو بیرون کشیدن و وانتد دراک دادن و کاف کردن مگه من جلوی ایشون دراک مصرف کردم که دست کردن جیب مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۳۰۲_۱۹۱۰۳۱۲۳۷.mp4 میتونی بدی فرم که چرا مدرک بده چرا دست کرده تو جیبت بدون مدرک وارن داره
Luca_Stormzz ارسال شده در March 2, 2025 at 20:01 #96000 ارسال شده در March 2, 2025 at 20:01 عزیز بنده وظیفم این هس که دراگ ها رو جمع اوری کنم و وانتد شما کاملا به درستی ثبت شده زیرا شما حامل 150گرم دراگ بودید (لطفا در کاری که در اون هیچ توانایی و اگاهی ندارید دخالت نکید)
Ehsan_Corleone ارسال شده در March 3, 2025 at 08:15 #96055 ارسال شده در March 3, 2025 at 08:15 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.🌹 ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨]
پست های پیشنهاد شده