Hanzo_Aogiri ارسال شده در March 1, 2025 at 16:23 ارسال شده در March 1, 2025 at 16:23 نام شما در بازی: Hanzo_Aogiri نام پلیری که از ان شکایت دارید: Kevin_Paradise اطلاعات اکانت: لول 27 فکشن نوپو رنک ۲ مبلغ اشتباه هیل دولتی 2 1
Kevin_Paradise ارسال شده در March 1, 2025 at 16:34 ارسال شده در March 1, 2025 at 16:34 (ویرایش شده) اولن که اشتباه نبوده شما به عنوان بازیکن ایستادی جلو من و درخواست هیل کردی منم با رعایت قوانین ارپی به شما یک هیل عادی دادم شما زمانی که جلوی من ایستادید هیچ صحبتی از دولتی بودن نزدین منم علم غیب ندارم بفهمم دولتی اوکی؟ من که نمیتونم هر پلیری اومد اول بگم جی پس بده تا ندی هیل نمیدم، شما دولتی هستی بیا بگو هیل دولتی میخوام شما این همه تایپ میکنی هیل بعد زورت میاد دولتیشو تایپ کنی؟ شما وظیفه داری به منه مدیک بفهمونی که دولتی هستی تا من به شما هیل دولتی بدم درصورتی که من ندونم شما دولتی هستید به شما هیل عادی خواهم داد ویرایش شده در March 1, 2025 at 16:34 توسط Kevin_Paradise
Kevin_Paradise ارسال شده در March 1, 2025 at 19:07 ارسال شده در March 1, 2025 at 19:07 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 19:53، Hanzo_Aogiri گفته است: نام شما در بازی: Hanzo_Aogiri نام پلیری که از ان شکایت دارید: Kevin_Paradise اطلاعات اکانت: لول 27 فکشن نوپو رنک ۲ مبلغ اشتباه هیل دولتی اگر که بخوای در این باره شکایت کنی باید یه عکس یا فیلم داشته باشی که به من گفته باشی هیل دولتی بده و من هیل معمولی داده باشم ، توی مدرکات که چیزی نیست ، چجوری توقع داری من بدونم که دولتی هستی؟
Korosh_Kabir ارسال شده در March 1, 2025 at 19:09 ارسال شده در March 1, 2025 at 19:09 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 22:37، Kevin_Paradise گفته است: اگر که بخوای در این باره شکایت کنی باید یه عکس یا فیلم داشته باشی که به من گفته باشی هیل دولتی بده و من هیل معمولی داده باشم ، توی مدرکات که چیزی نیست ، چجوری توقع داری من بدونم که دولتی هستی؟ داش کوین اصلا اینجور هیلی داده باشی اون یارو چرا مرام نداشته این چه کاریه اخه 1
Kevin_Paradise ارسال شده در March 1, 2025 at 19:25 ارسال شده در March 1, 2025 at 19:25 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 22:39، Korosh_Kabir گفته است: داش کوین اصلا اینجور هیلی داده باشی اون یارو چرا مرام نداشته این چه کاریه اخه دیگه سید چی بگم والا،. نه فقط من بلکه چندتا از بچه های مدیک سر یک کا هیل داده فروم، مشخصه جریانش چیه دیگه ویرایش شده در March 1, 2025 at 19:26 توسط Kevin_Paradise
Hamed_Aogiri ارسال شده در March 1, 2025 at 22:36 ارسال شده در March 1, 2025 at 22:36 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل به شرح زیر میباشد : بازیکن گرامی، در این موارد شما موظف هستید به پزشک مورد نظر اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید، در این صورت اگر فرد مورد نظر قوانین را رعایت نکند، حق شکایت کردن از ایشان را دارید، لازم است مدارک تمامی موارد ذکر شده را هم بارگذاری کنید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده