رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

اولن که اشتباه نبوده شما به عنوان بازیکن ایستادی جلو من و درخواست هیل کردی منم با رعایت قوانین ارپی به شما یک هیل عادی دادم شما زمانی که جلوی من ایستادید هیچ صحبتی از دولتی بودن نزدین منم علم غیب ندارم بفهمم دولتی اوکی؟ 

من که نمیتونم هر پلیری اومد اول بگم جی پس بده تا ندی هیل نمیدم، شما دولتی هستی بیا بگو هیل دولتی میخوام شما این همه تایپ میکنی هیل بعد زورت میاد دولتیشو تایپ کنی؟ شما وظیفه داری به منه مدیک بفهمونی که دولتی هستی تا من به شما هیل دولتی بدم درصورتی که من ندونم شما دولتی هستید به شما هیل عادی خواهم داد 

ویرایش شده در توسط Kevin_Paradise
ارسال شده در
در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 19:53، Hanzo_Aogiri گفته است:

نام شما در بازی: Hanzo_Aogiri
نام پلیری که از ان شکایت دارید: Kevin_Paradise
اطلاعات اکانت: لول 27
فکشن نوپو رنک ۲
مبلغ اشتباه هیل دولتی

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۰۱_۱۹۴۶۱۳_SA-MP.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۰۱_۱۹۴۶۰۲_SA-MP.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۳۰۱_۱۹۴۱۳۳_SA-MP.jpg

اگر که بخوای در این باره شکایت کنی باید یه عکس یا فیلم داشته باشی که به من گفته باشی هیل دولتی بده و من هیل معمولی داده باشم ، توی مدرکات که چیزی نیست ، چجوری توقع داری من بدونم که دولتی هستی؟

ارسال شده در
در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 22:37، Kevin_Paradise گفته است:

اگر که بخوای در این باره شکایت کنی باید یه عکس یا فیلم داشته باشی که به من گفته باشی هیل دولتی بده و من هیل معمولی داده باشم ، توی مدرکات که چیزی نیست ، چجوری توقع داری من بدونم که دولتی هستی؟

داش کوین اصلا اینجور هیلی داده باشی اون یارو چرا مرام نداشته 

این چه کاریه اخه

• Like 1
ارسال شده در (ویرایش شده)
در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 22:39، Korosh_Kabir گفته است:

داش کوین اصلا اینجور هیلی داده باشی اون یارو چرا مرام نداشته 

این چه کاریه اخه

دیگه سید چی بگم والا،. نه فقط من بلکه چندتا از بچه های مدیک سر یک کا هیل داده فروم، مشخصه جریانش چیه دیگه 

ویرایش شده در توسط Kevin_Paradise
ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی

◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ 

◄ - دلیل به شرح زیر می‌باشد : 

بازیکن گرامی، در این موارد شما موظف هستید به پزشک مورد نظر اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید، در این صورت اگر فرد مورد نظر قوانین را رعایت نکند، حق شکایت کردن از ایشان را دارید، لازم است مدارک تمامی موارد ذکر شده را هم بارگذاری کنید.

◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.animation.gif.425c7d79d5a951730ad2bf279863598e.gif

◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲

animation.gif.425c7d79d5a951730ad2bf279863598e.gif

𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜

• Hamed_Aogiri این موضوع را بست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • ایجاد مورد جدید...