Viper_Moltafet ارسال شده در March 1, 2025 at 11:40 ارسال شده در March 1, 2025 at 11:40 نام شما در بازی: Viper_Moltafet نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Armin_Belandorezz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 فکشن نیستم توضیحات شکایت: Mosi_Neghtmare به من فوش داده و لیدر به جای اینکه Osk یا Insultکیکش بده براش خوده لیدر leave زده با 5 پانیش شکایت دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Eminem_Principlezz ارسال شده در March 1, 2025 at 12:27 ارسال شده در March 1, 2025 at 12:27 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 15:10، Viper_Moltafet گفته است: نام شما در بازی: Viper_Moltafet نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Armin_Belandorezz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 فکشن نیستم توضیحات شکایت: Mosi_Neghtmare به من فوش داده و لیدر به جای اینکه Osk یا Insultکیکش بده براش خوده لیدر leave زده با 5 پانیش شکایت دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) داداش ایشون از قبل درخواست لیو کرده بود بعدشم شما فقط به ایشون توهین نکردید به ساب هم توهین کردید
Viper_Moltafet ارسال شده در March 1, 2025 at 15:11 نویسنده ارسال شده در March 1, 2025 at 15:11 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 15:57، Armin_Belandorezz گفته است: داداش ایشون از قبل درخواست لیو کرده بود بعدشم شما فقط به ایشون توهین نکردید به ساب هم توهین کردید مدرک محکم تر بعدش من کجام این پیام اومده با این بودم یا نبودم با ارمی بودم
Eminem_Principlezz ارسال شده در March 1, 2025 at 15:54 ارسال شده در March 1, 2025 at 15:54 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 18:41، Viper_Moltafet گفته است: مدرک محکم تر بعدش من کجام این پیام اومده با این بودم یا نبودم با ارمی بودم عزیزم کسی مدرک توهین ایشونو به من نداده کیک بشه قبلش ایشون درخواست لیو کرده بود
Nader_Wenbleyzz. ارسال شده در March 1, 2025 at 16:17 ارسال شده در March 1, 2025 at 16:17 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 15:10، Viper_Moltafet گفته است: نام شما در بازی: Viper_Moltafet نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Armin_Belandorezz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 فکشن نیستم توضیحات شکایت: Mosi_Neghtmare به من فوش داده و لیدر به جای اینکه Osk یا Insultکیکش بده براش خوده لیدر leave زده با 5 پانیش شکایت دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) به لیدرت هم رحم نمیکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Viper_Moltafet ارسال شده در March 2, 2025 at 08:25 نویسنده ارسال شده در March 2, 2025 at 08:25 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 19:24، Armin_Belandorezz گفته است: عزیزم کسی مدرک توهین ایشونو به من نداده کیک بشه قبلش ایشون درخواست لیو کرده بود فروم زده بودم میخواستی چک کنی فروم زده بودم
Mohamad_Mafia ارسال شده در March 2, 2025 at 08:44 ارسال شده در March 2, 2025 at 08:44 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما بررسی و رد شد ! دلایل: - شات mm/ رنک و فکشن مشخص نمی باشد امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ ویرایش شده در March 2, 2025 at 08:45 توسط Mohamad_Mafia
پست های پیشنهاد شده