Narco_Madison ارسال شده در March 1, 2025 at 11:05 #95527 ارسال شده در March 1, 2025 at 11:05 نام شما در بازی:Narco_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Amirmahdi_Sarbaz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 1 هیچ فکشنی توضیحات شکایت: امدن در گتو بدون ماسک ایشون بدون ماسک امده گتو من یکم عکس رو دیر گرفتم ولی با تاریخ دقت کنید مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Narco_Madison ارسال شده در March 1, 2025 at 11:14 نویسنده #95529 ارسال شده در March 1, 2025 at 11:14 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 14:35، Narco_Moltafet گفته است: نام شما در بازی:Narco_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Amirmahdi_Sarbaz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 1 هیچ فکشنی توضیحات شکایت: امدن در گتو بدون ماسک ایشون بدون ماسک امده گتو من یکم عکس رو دیر گرفتم ولی با تاریخ دقت کنید مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) و اینم بگو ایشون منو با موتور فمش برده است از اینم شکایت دارم لطفا این پیام رو بخوانید
Nima Killer ارسال شده در March 1, 2025 at 15:21 #95636 ارسال شده در March 1, 2025 at 15:21 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد دلیل: شما باید در شکایت از اقلیت های دولتی، شکایت خود را ثبت کنید ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲
پست های پیشنهاد شده