Abolfazl_Scarlett ارسال شده در February 21, 2025 at 20:41 ارسال شده در February 21, 2025 at 20:41 نام شما در بازی: Abolfazl_Scarlett نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Kourosh_Moltafet اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 21 بدون فکشن توضیحات شکایت: بنده ساب گروه بودم رفتم گیم دیدم اف کیک شدم بدون پانیش مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Kourosh Moltafet ارسال شده در February 22, 2025 at 11:16 ارسال شده در February 22, 2025 at 11:16 در ۱۴۰۳/۱۲/۴ در 00:11، Abolfazl_Scarlett گفته است: نام شما در بازی: Abolfazl_Scarlett نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Kourosh_Moltafet اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 21 بدون فکشن توضیحات شکایت: بنده ساب گروه بودم رفتم گیم دیدم اف کیک شدم بدون پانیش مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) با سلام و عرض ادب وقت شما دوست عزیز و محترم بخیر باشه طبق سخن های گفته شده از قبل به جنابعالی دیشب مورخ تاریخ 1403/12/3 حوالی ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب مقام سابی شما دوست محترم ، عوض شده و به یک نفر دیگه داده شده در اون زمان شما متاسفانه آفلاین بودید و من برای اینکه سوءتفاهم خاصی پیش نیاد داخل پنل فکشن و همچنین وجود قوانین سرور ( تنها وجود ۲ ساب و... ) مجبور به این شدم که شمارو از پنل کیک کنم و اینکه فکر نکنم این قضیه با بار کج و تهدید به جایی برسه عزیز دل...
Abolfazl_Scarlett ارسال شده در February 22, 2025 at 11:46 نویسنده ارسال شده در February 22, 2025 at 11:46 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۲/۴ در 14:46، Kourosh Moltafet گفته است: با سلام و عرض ادب وقت شما دوست عزیز و محترم بخیر باشه طبق سخن های گفته شده از قبل به جنابعالی دیشب مورخ تاریخ 1403/12/3 حوالی ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب مقام سابی شما دوست محترم ، عوض شده و به یک نفر دیگه داده شده در اون زمان شما متاسفانه آفلاین بودید و من برای اینکه سوءتفاهم خاصی پیش نیاد داخل پنل فکشن و همچنین وجود قوانین سرور ( تنها وجود ۲ ساب و... ) مجبور به این شدم که شمارو از پنل کیک کنم و اینکه فکر نکنم این قضیه با بار کج و تهدید به جایی برسه عزیز دل... من تا دو شب انلاین بودم میگفتی بیام رنک داون کنی نه اف کیک بزنی ویبوکم خراب کنی ویرایش شده در February 22, 2025 at 11:47 توسط Abolfazl_Scarlett
Amin_Matrix ارسال شده در February 22, 2025 at 14:36 ارسال شده در February 22, 2025 at 14:36 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده