MAMADCR71389 ارسال شده در February 21, 2025 at 18:07 #93841 ارسال شده در February 21, 2025 at 18:07 سلام ببخشید مزاحم شدم . من وقتی اومدم تو بازی یکی به آیدی یا همون اسم Amin_Genesis گفت ماشینت میفروشی منم گفتم نه بعدش گفت بریم بازار ماشین دست دوم . رفتیم بعدش یه ماشین دست دوم خرید بعدش گفت یه کدی بزن ک من ببینم مشخصات ماشین تو منم میزنم تو ببین منم نمیدونستم کدش چیه زدم دیدم به قیمت ۵۰ دلار مبادله شد و بعدش رفتم ک ماشین مو ببینم دیدم اصن نی و کلاهبرداری کرد به عنوان اینکه ببینه مشخصات ماشین مو تازه ماشینم ماشین سلطان هست . آیدی خودم یا همون اسم MAMAD_GG1389 هست . لطفا پیگیری کنید ماشین مو برگردونید اصن من خبر نداشتم کده اینجوری هست لطفا پیگیری کنید ماشین مو زحمت کشیدم بدست آوردم ممنونم ازتون ماشین مو برای خودم کنید و اون آدمم کاری کنید ک از این کارا دیگه نکنه ممنونم از شما. لطفا زود پیگیری کنید
Masih_Matrix ارسال شده در February 22, 2025 at 09:53 #93911 ارسال شده در February 22, 2025 at 09:53 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما رد شد. دلایل : 1ـ رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. • Channel Telegram : @IRan_Role_Play • ویرایش شده در February 22, 2025 at 09:53 توسط Masih_Matrix
پست های پیشنهاد شده