رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • Hitler_Victor

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Sina_Victor

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Hitler_Victor

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 28 و عوض فلکشنی نیستم

sa-mp-026.thumb.png.4867fa6656206f1fc0c6ff982150dcdd.png

عکس از mm>1/ 

توضیحات شکایت: من از گیم رفتم بیرون , وقتی اومدم داخل گیم دیدم اروری میده و وقتی پیگری ان ارور را کردم  فهمیدم وقتی کسی داخل اکانتم است و من دوباره بخواهم وارد شوم ان ارور میاید . وقت تلف تکردم و با کانتم دیگری ام وارد گیم شدم . با دستور id/ اسم خورم را سرچ زدم دیدم بله درست کسی داخل اکانتم است. سعی کردم اکانت خودم را در خونه و بقیه مکان ها بگردم و با موفقیت پیدا کردم. دیدم صدای یک شخصی از اکانت من و Hitler_Victor میاید و فهمیدم همان وارد اکانت من شده. از طریق report/ گزینه درخواست کمک .ماجرا را به ادمین گفتم و درخواست کیک کردن او از گیم را ارسال کردم. ادمین Ehsan_Corleane گفتن check میشود.  و چند لحظه بعد از گیم کیک شد و من رمزم را از سایت بازیابی کردم. وارد اکانتم که شدم دیدم فمیلی که مالکش بودم و بسیار تلاش براش کرده بودم رو مالکیت رو به خودش انقال داده. عکس زیر عکس لحطه ای است که  من چک کردم لیدر هنوز هستم یا نه. دیدم لیدر نیستم و ان شخص خود را لیدر کرده

-2147483648_-210162.thumb.jpg.890d12a307ae9272c6390ca394a75e24.jpg

من در ان لحظه با دستور id/ لول ایشون رو چک کردم و لول 1 بود. انگار یک اکانت مخصوص این کار ضده بود

همچنین در ان موقع شخصی در گیم بهم زنگ زد و گفت بیا فبی تراکنت رو با قیمت 12kk بخرم. انگار اون میخواست ماشینم هم بفروشه

حالا خودم و تمامی ممبرام رو از فم کیک کرده 

اما هنوز فمیلیم روی خونه خودم ست است

sa-mp-027.thumb.png.9d37f505d36306d6db56304ebbfea316.png

امکان برگشت فمیلی به خودم است؟

از شما این درخواست را دارم اکانت اصلی این شخص را پیدا بن و فم رو یا به خودم برگردونین یا از سرور پاکش کنید.با تشکر

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز 

شکایت شما رد شد.

دلایل : 

1ـ  رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت 

امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید.

• Channel Telegram : @IRan_Role_Play •

• Masih_Matrix این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...