Lenzo_Paradise ارسال شده در February 20, 2025 at 09:11 #93526 ارسال شده در February 20, 2025 at 09:11 نام شما در بازی: Arvin_Japan نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Amir_Baldeyzs اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۳ در فکشنی نیستم توضیحات شکایت: من از این اقا شکایت دارم چون تبر کرده و بنده یک سلطان داشتم و چون لیمیت بود و میخواستم بهش ۸۰۰ ک سل بدم و این اقا گفت نمیشه باید چنچ کنی منم گفتم باشه چون بعد از یکسال تقریبا اومدم گیم و چون زیاد بلد نبودم این نوشت و منم چنج کردم ای اقای محترم بجای اینکه قیمت رو بزنه ۸۰۰ک ایدی منو زد مثلا بعد زد ۸۰۰ ک که الکیه و منم زدم ۸۴ و اون ۸۴ ریال سل گرفت و من نمیفهمم این کارشونو واقعا که چی مثلا این کارو میکنن الان من هیچ پولی ندارم و یک دوچرخه دارم که با دوچرخه چنج کرد واقعا مسخره حداقل لیمیت رو بردارید مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Mohammad-Madison ارسال شده در February 21, 2025 at 17:04 #93826 ارسال شده در February 21, 2025 at 17:04 ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈ ⌯ سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور IRan Role Play ⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و تایید شد ✓ ⌯ مجازات بازیکن مورد نظر(فرد متخلف) به زودی اعمال میشود ⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : ⌯ @IRan_Role_Play ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈
پست های پیشنهاد شده