رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Mahdi_Aogiri

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Narco_Matrix

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): lvl22 _ LSPD R7

توضیحات شکایت: سلام و درود خدمت شما پشتیبانی عزیز سرور بزرگ ایران رول پلی 

بنده از جناب آقای Narco_Matrix ممبر فکشن دولتی نو پو شکایت دارم به دلیل :

۱. Vdm کردن ممبر LSPD در مرز D 

۲. ایشان در کار سازمان LSPD دخالت میکند

و منو تهدید بر این میکند که اگر وانتد بدی من پاک میکنم و میگه تو نمیتونی کاری بکنی من یه سوال هم دارم آیا این آقا اجازه پاک کردن وانتدی که توسط ممبر  فکشن LSPD داده شده رو دارد؟

تمامی جزئیات که گفتم داخل ۲ ویدیو پایین مشاهده میشود.       با تشکر از پشتیبانی عزیز سرور بزرگ ایران رول پلی

Screenshot_2025-02-14-23-40-10-491_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.fefc03e6d483a05a302eafa2b8c973ad.jpgScreenshot_2025-02-14-23-40-08-013_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.99070109c471df32592bdf92f669e26e.jpg

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی

◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ 

◄ - دلایل به شرح زیر می‌باشد : 

دلیل شماره 1 طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود.

نکته ای در رابطه با دلیل شماره 1 : در توضیحات خود ذکر کردید که جناب Narco_Mateix شما را تهدید کرده است، اما با بررسی مدارک ارائه شده مشخص می‌شود که تهدیدی از سمت ایشان به سمت شما مشاهده نمی‌شود و تنها تهدید این بازیکن به سمت پلیسی دیگر است.

توجه : با بررسی کامل مدارک ارائه شده، مشخص می‌شود که جناب Narco_Matrix قوانین را نقض کرده اند، از شما خواهشمند هستیم تا اطمینان داشته باشید شکایتی که ثبت میکنید تمامی قوانین شکايت در آن رعایت شده باشد، اگر با رعایت تمامی قوانین از ایشان شکایت جدیدی را ارسال کنید و از توضیحاتی که در مدارکتان مشاهده نمی‌شود استفاده نکنید، شکایت تایید و پیگیری خواهد شد.

◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.animation.gif.27bceb01ad41512d75d6704129468945.gif

◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲

animation.gif.27bceb01ad41512d75d6704129468945.gif

𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜

• Hamed_Aogiri این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...