Lenzo_Onepiece ارسال شده در February 14, 2025 at 19:16 #92467 ارسال شده در February 14, 2025 at 19:16 نام شما در بازی:Victor_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Jinx_Aogiri اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):No Faction Level 20 توضیحات شکایت:من رفتم گفتم بگو لیدر بیاد کار دارم 1 وانتد بدون دلیل داد بعد با 1 وانتد کیل کرد
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 14, 2025 at 21:26 #92491 ارسال شده در February 14, 2025 at 21:26 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : عدم رعایت قوانین مربوط به عنوان شکایت، طبق این قوانین موظف هستید در عنوان شکایت فقط و فقط نام متهم مورد نظر را ذکر کنید و غیر از آن کلمه دیگری نوشته نشود. دلیل شماره 2 : عدم رعایت قوانین مربوط به باطل شدن مدارک پس از 24 ساعت گذشت از تاریخ مدارک، طبق این قوانین موظف هستید تاریخ مدارکی که ارائه میکنید با تاریخ ثبت شکایت فاصله بیشتر از 24 ساعت نداشته باشد، در غیر این صورت شکایت قابل پیگیری نخواهد بود. دلیل شماره 3 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای درباره دلیل شماره 3 : در توضیحات خود ذکر کردید که ایشان شما را به قتل رسانده اند، اما در مدارکی که ارائه کردید چنین چیزی را نمیتوان مشاهده کرد و به طرز درست و صحیح اثبات نکرده اید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده