رفتن به مطلب

Sylvester_Guard

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:

Amirmahdi_Matrix

نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:

Sylvester_Guard

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

LVL:18

Medic R 4

توضیحات شکایت:

درود و خسته نباشید به ادمین عزیز دیشب میتینگ مدیک بود و من وارن گرفته بخاطر حمل گان این دومین بار هستش که گان نداشتم و میگن که گان داشتم ولی این دفعه مدرک دارم و میتونم ثابت کنم که ندارم و بعدش از این که لیدر مدیک یک پارتی بازی کرده در اون رکوردی که من در میتینگ دارم آقای هانزو ملتفت گان داره ولی لیدر اسمش رو تا الان نزاشته داخل تاپیک وارن ها مدرک هم می‌زارم پایین همه چی معلومه

و بنده دارم نشون میدم گان ندارم اگه از بالا نگاه کنید دارم گان هام رو چنج میکنم ولی گانی ندارم 

داخل رکورد معلوم من گان ندارم نگاه کنید لطفاً بعدش 

داخل رکورد و عکس معلومه آقای هانوز ملتفت گان داره ولی لیدر پارتی بازی کرده وارن اون رو نداده و در تاپیک وارن نزاشته 

لطفاً خوب نگاه کنید که حق من خورده نشه 🙏

بخاطر این که حجم ویدیو بالا هستش که آقای هانوز ملتفت گان داره در میتینگ میتونی براتون توی پیوی بفرستم ادمین عزیز

ن عزیز 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

IMG_20250213_135728.jpg

Screenshot_2025-02-13-13-50-37-560_ru.unisamp_mobile.game.jpg

Screenshot_2025-02-13-13-50-35-894_ru.unisamp_mobile.game.jpg

ارسال شده در
در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 14:08، Amirmahdi_Matrix گفته است:

نام شما در بازی:

Amirmahdi_Matrix

نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:

Sylvester_Guard

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

LVL:18

Medic R 4

توضیحات شکایت:

درود و خسته نباشید به ادمین عزیز دیشب میتینگ مدیک بود و من وارن گرفته بخاطر حمل گان این دومین بار هستش که گان نداشتم و میگن که گان داشتم ولی این دفعه مدرک دارم و میتونم ثابت کنم که ندارم و بعدش از این که لیدر مدیک یک پارتی بازی کرده در اون رکوردی که من در میتینگ دارم آقای هانزو ملتفت گان داره ولی لیدر اسمش رو تا الان نزاشته داخل تاپیک وارن ها مدرک هم می‌زارم پایین همه چی معلومه

و بنده دارم نشون میدم گان ندارم اگه از بالا نگاه کنید دارم گان هام رو چنج میکنم ولی گانی ندارم 

داخل رکورد معلوم من گان ندارم نگاه کنید لطفاً بعدش 

داخل رکورد و عکس معلومه آقای هانوز ملتفت گان داره ولی لیدر پارتی بازی کرده وارن اون رو نداده و در تاپیک وارن نزاشته 

لطفاً خوب نگاه کنید که حق من خورده نشه 🙏

بخاطر این که حجم ویدیو بالا هستش که آقای هانوز ملتفت گان داره در میتینگ میتونی براتون توی پیوی بفرستم ادمین عزیز

ن عزیز 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

IMG_20250213_135728.jpg

Screenshot_2025-02-13-13-50-37-560_ru.unisamp_mobile.game.jpg

Screenshot_2025-02-13-13-50-35-894_ru.unisamp_mobile.game.jpg

درود دوست عزیز 🌹 

بنده سر این مجازاتم اعمال شد و 1 وارن گرفتم بخاطرش و همان روز هم پرداخت کردم.

و در ضمن اسم مارو هم خراب نکن مشتی هانوز ملتفت چیه 😕

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

💠 @Amirmahdi_Matrix

📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد

💎 شکایت شما تحت بررسی قرار گرفته و پیگیری خواهد شد در صورت نیاز با لیدر مربوطه برخورد خواهد شد ✓

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • ایجاد مورد جدید...