Armin_Noobi ارسال شده در February 12, 2025 at 19:10 #92025 ارسال شده در February 12, 2025 at 19:10 نام خود در بازی : Armin_Noobi نام پلیری که از ایشان شکایت دارید : Dartex_Matrix از رفیقشم شکایت دارم اطلاعات اکانت : لول: 10 رنک:ندارم فکشن:ندارم توضیحات شکایت: من رفته بودم با رفیقم دیم زون بازی میکردیم من اومدم بیرون ايشون بدونه دلیل هیچ کاری اومد به من 3 تا وانتد داد و منو برد یه جا بهم دست بند زد منو داد دسته رفیقش منو برد زندان اسم رفیقشم دارم Richard_Matrix منو برد زندان و ایشون بدونه دلیل منو جیل کرد و اگر دلیلی داره منو جیل کرده بیاد بفرسته لطفا ایشون رو بن کنید مدارک لازم رو فرستادم یکم بی ترتیب شد
Armin_Noobi ارسال شده در February 12, 2025 at 19:13 نویسنده #92030 ارسال شده در February 12, 2025 at 19:13 تمامی مدارک هم هست ایشون بی دلیل جیل کردن اگه راست میگی با دلیله بیا مدرک بفرست ایشون رفیق منم تازه جیل کردن بی دلیل نه تنها خودم و از رفیقشم شکایت دارم از هردو تازه مدرک هم هست تو یکی از عکسا پس از 3 تا وانتد دادن به من رفیقش به من میگه xd
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 12, 2025 at 22:32 #92063 ارسال شده در February 12, 2025 at 22:32 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : طبق قوانین شکایت، شما نمیتوانید همزمان از 2 شخص در یک پست شکایت ثبت کنید، تنها میتوانید بصورت جداگانه و با دلیل مشخص شکایت خود را ثبت کنید. دلیل شماره 2 : طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 2 : در توضیحات خود ذکر کردید که دستبند شما توسط جناب Dartex_Matrix بسته شده، اما در مدارک ارائه شده چنین چیزی مشاهده نمیشود، زیرا طبق مدارک ارائه شده دستبند شما توسط جناب Richard_Matrix بسته شده و جناب Dartex_Matrix دخالتی در دستبند زدن شما نداشته اند. توجه : در صورت اینکه در شکایت از پلیس مورد نظر مدارک وانتد ثبت شده را درخواست میکنید، از توضیحاتی که در مدارکتون مشاهده نمیشه استفاده نکنید، در توضیحات فقط و فقط مشکلاتی را شرح دهید که در مدارکتون قابل مشاهده باشه، در غیر این صورت طبق قوانین شکایت، شکایت قابل پیگیری نخواهد بود. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در February 12, 2025 at 22:42 توسط Hamed_Aogiri 1 @ اشتراک گذاری 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده