Karim_Wenbleyzz ارسال شده در February 11, 2025 at 16:48 #91707 ارسال شده در February 11, 2025 at 16:48 (ویرایش شده) نام شما در بازی:Karim_Dadkhordi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Mohammad _Bloody اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 2 فکشن ندارم توضیحات شکایت: وانتد یک بودم و ایشون اف بی ای منو در سطح شهر گرفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) ویرایش شده در February 11, 2025 at 16:52 توسط Karim_Dadkhordi
Mohammad_Bloody ارسال شده در February 11, 2025 at 17:27 #91728 ارسال شده در February 11, 2025 at 17:27 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ در 20:18، Karim_Dadkhordi گفته است: نام شما در بازی:Karim_Dadkhordi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Mohammad _Bloody اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول 2 فکشن ندارم توضیحات شکایت: وانتد یک بودم و ایشون اف بی ای منو در سطح شهر گرفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) نوپو هستم دوست عزیز وانتدتون هم خودم ثبت کردم✅
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 11, 2025 at 20:02 #91773 ارسال شده در February 11, 2025 at 20:02 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : دلیل شماره 1 : طبق قوانین شکایت، در صورت اینکه فرم شکایت خود را ویرایش بزنید، شکایت قابل پیگیری نخواهد بود. دلیل شماره 2 : پلیس مورد نظر عضو سازمان فدرال نمیباشند. نکته ای در رابطه با دلیل شماره 2 : در صورت اینکه از سازمان فرد مورد نظر اطلاعی ندارید، در توضیحات خود حدس نزنید و مطمئن باشید که فرد مقابل عضو آن سازمان میباشد، در غیر این صورت بدلیل عدم رعایت قوانین شکایت، شکایت ثبت شده رد خواهد شد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در February 11, 2025 at 21:56 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده