Iliya_Remag ارسال شده در February 10, 2025 at 17:15 #91385 ارسال شده در February 10, 2025 at 17:15 به نام خداوند بخشنده و مهربان داخل بازی چند نفر مشاهده شده که قصد خرید فمیلی رو دارن بدون واسطه و حتی از این بدتر سر مردم کلاه گذاشتن . برای مثال من امروز به یکیشون برخورد کردم که میخواستم واسطه گری کنم میگفت آپدیت جدید فم رو میشه سل داد 😐 میگفت که بزن /fmenu گزینه 8 آیدی من و مبلغ یعنی fmenu » 8 »30 48000000 خیلی هم چک و چونه میزد که شک نکنیم حتی الکی چند نفر اومدن گفتن تو لیدر فمی ؟ چطوری میشه سل داد اونا هم دروغ خیلی حواستون باشه که همچین چیزی وجود ندارد و از واسطه های خیلی معتبر استفاده کنید یعنی چیزی به نام سل وجود ندارد و انتقال فمیلی بدید دیگر هیچ راهی برای برگشتن ندارن فکر نکنید بدید فوروم ادمین ها کاری میتونن بکنن چون از سهل انگاری خودتون بوده اگر هم این پیام پین بشه چه بهتر یا آقای ادمین که میخوای چک کنی این پیام رو خودت بنویس و پین کن تا حواسشون باشه مردم iliyaremag
Masih_Matrix ارسال شده در February 11, 2025 at 03:59 #91542 ارسال شده در February 11, 2025 at 03:59 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌شکایت شما رد شد. دلایل : 1ـ رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت از پلیر امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید.
پست های پیشنهاد شده