Randy_Terezz ارسال شده در February 10, 2025 at 15:00 #91332 ارسال شده در February 10, 2025 at 15:00 نام شما در بازی:Lucky_Cover نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mahdi_Aogiri اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 25 No Faction توضیحات شکایت: میخاستم از مدیک هیل بگیرم اختار زود زود داد بعد مدیک امد هیل داد بعد خواستم از مرز برم به شهر ۳ مهدی ایم گرفت بهم بعد هرچی بهش گفتم برم جواب نداد بعد حرکت کردم بهم وانتد داد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Mahdi_Wonder ارسال شده در February 10, 2025 at 15:11 #91335 ارسال شده در February 10, 2025 at 15:11 با سلام خدمت شما عزیزان و پشتیبانی عزیز سرور بنده هیچ وقت بدون دلیل و مدرک به هیچ پلیری وانت نمیدم برای ایشان هم مدرکی دارم که نشان میده این پلیر بعد از هیل گرفتن در حال ایجاد مزاحمت بوده است اینم مدرک InShot_20250210_183934301.mp4
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 10, 2025 at 20:01 #91452 ارسال شده در February 10, 2025 at 20:01 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : 1 • طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در فرم شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته 1 در رابطه با دلیل شماره 1 : در توضیحات ذکر کردید که پلیس مورد نظر به سرعت به شما اخطار داده است، اما مدرکی در این باره ارائه نکردید. نکته 2 در رابطه با دلیل شماره 1 : در توضیحات ذکر کردید که ایشان با اسلحه به روی شما نشونه گیری کردند و بدون دلیل برای شما وانتد ثبت کردند، اما مدرکی در این باره ارائه نکردید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در February 10, 2025 at 21:00 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده