Armin_Noobi ارسال شده در February 9, 2025 at 20:10 ارسال شده در February 9, 2025 at 20:10 نام خود در بازی : armin.5.main2 نام پلیری که از ایشان شکایت دارید ؟William_Aryan اطلاعات اکانت : لول: 8 رنک: در سازمان های دولتی کار نمیکنم فکشن فعلی: ندارم توضیحات شکایات: من توی رای گیری اومدم ببینم رای ها چند چنده و اومدم یکی از رفیقام صدا کنم باهاش بریم ایشون گفت برو 2 منم گفتم الان میریم وایس بعدش برو 3 نگفت اومدم به من 1 وانتد داد و منو برد زندان من قصد بدی و بیکاری نداشتم که ایشون منو دستگیر کرده لطفا رسیدگی کنید و این پلیر باید محروم از پلیسی یا بن چند روزه بشه چون چند نفر دیگه هم اینجوری دستگیر کرده ولی الان من آزاد شدم درخواست آزادی نمیکنم درخواست بن کردن ایشون دارم
Mahdi_Wonder ارسال شده در February 9, 2025 at 20:25 ارسال شده در February 9, 2025 at 20:25 سلام درود خسته نباشید خدمت پشتیبانی عزیز سرور مدرک کامل دارم که بنده با اجازه ادمین های محترم در شهرداری به علت مزاحمت و گوش ندادن به اخطار های بنده ایشان رو دست گیر و به جیل انتقال دادم
Armin_Noobi ارسال شده در February 9, 2025 at 20:49 نویسنده ارسال شده در February 9, 2025 at 20:49 داداش ببخشید رفیقم اونجا وایستاده یکم صبر نداری اومدم اونجای سری گفتی برو
Armin_Noobi ارسال شده در February 9, 2025 at 20:54 نویسنده ارسال شده در February 9, 2025 at 20:54 من به تو گوش دادم ولی تو صبر نداری من بهت گفتم وایسا با رفیقم کار دارم تو الکی منو بردی بعدشم ادمین به تو چیزی نگفت و اگه چیزی گفت مدرکش رو نشون بده چرا خالی میبندی ادمین گفت بهت اینجارو یکم خلوت کن ولی شما بعدشم این اسکرین شات الکیه از یه جا دیگه رفتی اخطار نوشتی ما اصن تت شهرداری بودیم اینجا کجاست اسکرین گرفتی اگه راس میگی کیبورد بیا پایین ببینیم اینجا که تو اخطار دادی پاستگاهه نه شهر داری دقت کنید لطفا ایشون داره خالی میبنده
Armin_Noobi ارسال شده در February 9, 2025 at 20:58 نویسنده ارسال شده در February 9, 2025 at 20:58 ایشون باید بیشتر بن بشه بخاطر اینکه اسکرین شات الکی فرستاد و اگه راست میگی چرا من نیستم من تو پاسگاه بهتون گفتم چقدر مافیا اینجا هم این متن اینجاس پس اینجا پاستگاهه و شهر داری نیست لطفا شکایت رو همه چیزو دقت کنید
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 9, 2025 at 23:10 ارسال شده در February 9, 2025 at 23:10 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل به شرح زیر میباشد : • نام حساب انجمن شما با نام حساب داخل سرور شما مطابقت ندارد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده