Yoones_Killer ارسال شده در February 9, 2025 at 00:10 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:10 نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : 2- لول : ۳- سن اکانت : 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : 2- سن واقعی شما : 3- آیدی تلگرام : 4 - آیدی دیسکورد : 5- مقدار تایم پلی روزانه : 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Siros_Matrix ارسال شده در February 9, 2025 at 00:11 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:11 1 - نام اکانت : Siros_Matrix 2- لول : 50 ۳- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Los Santos Hospital Payan Hamkari R5 Army Payan Hamkari R6 LVPD Payan Hamkari R7 LSPD Payan Hamkari R7 Nopo Payan Hamkari R10 fBI Payan Hamkari R5 Government Payan Hamkari R4 News R8 [Manager] News R9 [Sub] LS-MC R9 [SUB] News R8 [Manager] Government R6 [Minster Of Health] Enteghali Be Sub R4 News R9 [SUB] News R10 [Leader] Now Nopo R7 اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : دیار 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : Dakal1 4 - آیدی دیسکورد : Dakal__ 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه تاپ شدن فکشن بهبود ارپی در سرور 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا خودم رو صرف بهبود فکشن میکنم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا قوانین سرور و فکشن ها مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Army Government 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سابقه مورد نیاز بلد بودن قوانین سرور و فکشن به صورت کامل داشتن لول مورد نیاز 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گزاشتن میتینگ های جایزه دار هر روز به افراد برتر فکشن جایزه داده میشه تبلیغات در /Gov دادن رنک تشویقی به افراد برتر فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگزاری میتینگ انتخاب ساب و منیجر مناسب به ممبر ها جایزه داده میشه برای تشویق انها برخورد با افراد بی نظم دادن رنک تشویقی به افراد برتر فکشن 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1
Soran_Killer ارسال شده در February 9, 2025 at 00:17 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:17 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ در 03:40، Yoones_Killer گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Soran_Killer 2- لول : 49 ۳- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R-7 ⭐️ Army R-7 Lv-Pd R-9 Ls-Pd R-7 Nopo R-6 Medic R-8 [Manager] Fbi Enteghali Be Manager Medic R-5 Medic R-8 [Manager] Enteghali Be Vezarat Behdasht Government R-6 Vazir Behdasht Medic R10 [Leader] Sf-PD R12 [Sub] Government R-8 Vazir Niro Haye Mosalah Army [Leader] Medic R-10 [Leader] Nopo [Leader] Government R-9 [Sub] Ls-Pd R-10 [Leader] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : یاسین 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام : Soran_Killer 4 - آیدی دیسکورد : yasin019668 5- مقدار تایم پلی روزانه : +6 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه بهبود فکشن تاپ لیدر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله سازمان ال وی پیدی 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ سابقه کافی وقت کافی ادب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ برگزاری میتینگ های مختلف و همچنین برگزاری ایونت های مختلف ، تبلیغ در چت Gov 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگزاری میتینگ و ایونت 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 1
Hanzo_Moltafet ارسال شده در February 9, 2025 at 00:20 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:20 1- نام اکانت : Hanzo_Moltafet 2- لول :51 ۳- سن اکانت :56 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic - Payan Hamkari - R 5 National Guard - Payan Hamkari - R 5 Las Venturas Police - Payan Hamkari - R 6 Los Santos Police - Payan Hamkari - R 5 NOPO - Payan Hamkari - R 9 NOPO - Payan Hamkari - R 11 [ Manager ] FBI - Payan Hamkari - R 10 [ Manager ] FBI - Payan Hamkari - R 11 [ Sub ] Government - Payan Hamkari - R 7 Vazir Defa NOPO - Payan Hamkari - R12 [ Sub ] Los Santos Police - Enteghali Be Sub Government - R 5 Government - Payan Hamkari - R9 [ Sub ] FBI - [ Sub ] Enteghali Be Leader FBI FBI - Payan Hamkari // Leader FBI - Payan Hamkari - R11 [ Sub ] NOPO - ساب بودم به دلیلی کیک شدم NOPO - Payan Hamkari // Leader FBI - Payan Hamkari // Leader // Top Leader FBI - [ Sub ] - Enteghali Be Leader NOPO NOPO - Payan Hamkari // Leader // Top Leader // Top Faction NOPO - Payan Hamkari // Leader // Top Leader // Top Leader Government - Leader // Top Leader S1، S2 // Top Faction توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : کامران 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @Hanzo_Moltafet 4 - آیدی دیسکورد : hanzo_moltafet 5- مقدار تایم پلی روزانه : 7 8 9 ساعت به بالا 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ - کسب تجربه زیاد - کمک کردن به دولت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کامل 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. 1 بار FBI 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی ک پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب . لیدر . منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 7 کسایی که کمترین اشتباهات رو دارند 8 کسایی که فعالیت خوبی دارند و وقت کافی برای فعالیت خود داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جایزه های بیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /Gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد و کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 متینگ رنک اپ 5 دادن جایزه های ارزش مند به کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و با ادب 14 بهترین کردن اخلاق 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسالنمایید🔸 1
Mohamad_Guard ارسال شده در February 9, 2025 at 00:20 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:20 - نام اکانت :Mohamad_Guard 2- لول : 47 ۳- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic - Payan hamkari - R5 Army - Payan hamkari - R 5 Lvpd - Payan Hamkari - R9 Lspd- Payan Hamkari - R4 Nopo - Payan Hamkari - R7 Fbi- Payan Hamkari - R8 Top member Government - Payan Hamkari - R4 Army : Enteghali Be Manager R10 Amry : Enteghali Be Sub R 11 Army : Payan Hamkari Sub R 11 Fbi : Payan Hamkari R9 News : Payan Hamkari R7 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد مهدی 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @Mmdshard 4 - آیدی دیسکورد : mohammadguard 5- مقدار تایم پلی روزانه : 5 + 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ گرفتن تاپ لیدری کسب تجربه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Top Sub Army Top member Fbi 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملاً مسلط 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که بهتر تایم بزنند تست را به خوبی پاسخ بدهند سابقه کامل داشته باشند ار پی باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ انجام چالش های برای ممبرها برای افزایش تایم پلی 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : دادن پاداش به ممبر ها برای بیشتر سدن انگیزه ممبر ها
Lionel_Killer ارسال شده در February 9, 2025 at 00:21 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:21 اطلاعات IC: 1- نام اکانت: Lionel_Killer 2- لول: 55 3- سن اکانت: 50 4- سابقه شما در اقلیتهای دولتی (به همراه رنکها): Medic R4 Army R5 LvPd R5 LsPd R7 NoPo R5 Government R4 FBI R9 FBI R7 FBI R7 News R7 (انتقالی به ال وی) LvPd R11 Manager Medic R9 Sub (منیجر بودم، شدم ساب) LsPd R9 Sub LvMc R10 Leader LvPd R12 Sub FBI R1 (انتقالی) LvPd R4 (پایان فصل) FBI R7 Army R11 Sub Nopo R12 Sub FBI R11 Sub LsPd R9 Sub Ls-Mc R10 Leader New:News R2 --- اطلاعات OOC: 1- نام واقعی شما: مهدی 2- سن واقعی شما: 18 3- آیدی تلگرام: mahdi5747@ 4- آیدی دیسکورد: mahdi5747 5- مقدار تایم پلی روزانه: +3 6- هدف شما از لیدری چیست؟ هدف من از لیدری ایجاد یک تیم منظم و حرفهای است که قوانین رولپلی را به خوبی اجرا کند و تجربهای لذتبخش برای همه بازیکنان فراهم کند. همچنین میخواهم به بازیکنان جدید کمک کنم تا با محیط رولپلی بیشتر آشنا شوند و در پیشرفت اقلیت مشارکت داشته باشم. 7- اگر لیدر بشید، قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله، من آمادگی کامل دارم تا وقت کافی برای مدیریت و کنترل بازیکنان در اقلیت اختصاص دهم. همچنین تجربه و مهارت لازم برای رهبری تیم و حل مسائل مختلف را دارم. 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید؟ من به قوانین رولپلی کاملاً مسلط هستم و تجربه کافی در زمینه اجرای آرپی دارم. در تمام اقلیتهایی که فعالیت کردهام، به بهترین شکل قوانین را رعایت کردهام و مهارت بالایی در آرپی دارم. 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید: بله، چندین بار برترین کارمند هفته دولتی بودهام، حدود ۳ بار آرمی نیوز گاورمنت 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید؟ آشنایی کامل دارم و میتوانم از فروم برای ارتباط با بازیکنان، ارسال گزارشها، و مدیریت اقلیت استفاده کنم. 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت؟ معیار شما برای عضوگیری چیست؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ معیار اصلی من برای عضوگیری، احترام به قوانین، تسلط بر رولپلی، و داشتن روحیه همکاری است. افرادی که علاقهمند به یادگیری و پیشرفت هستند و تعامل مثبتی با دیگران دارند، انتخاب من خواهند بود. 12- رقابت برای ورود به فکشنها بسیار است، به چه صورتی میتوانید پلیرهای بیشتری را جذب کنید؟ با ایجاد فضایی دوستانه، برگزاری ایونتهای جذاب، آموزش مهارتهای آرپی به بازیکنان، و تشویق اعضا به همکاری، میتوانم پلیرهای بیشتری را جذب کنم. همچنین ارائه پاداشهای منصفانه و شفافسازی در مورد مسیر پیشرفت در اقلیت از دیگر روشهای من است. 13- فرض کنید لیدر هستید، ایدههایی که برای بهبود سازمانها اجرا خواهید کرد را به صورت کوتاه بیان کنید: - برگزاری جلسات هفتگی برای ارزیابی عملکرد اعضا. - آموزش قوانین آرپی و مهارتهای ضروری به اعضای جدید. - طراحی سیستم پاداش برای اعضای فعال و منظم. - ایجاد یک تیم پشتیبانی برای رفع سریع مشکلات بازیکنان. - ارتباط موثر و منظم با سایر اقلیتها برای هماهنگی بهتر. 🔸 فرم تکمیل شده است. در صورت نیاز به تغییر یا توضیحات بیشتر، اطلاع دهید! 1
Mahan_Guard ارسال شده در February 9, 2025 at 00:50 ارسال شده در February 9, 2025 at 00:50 اکانت : Mahan_Guard 2- لول : 41 ۳- سن اکانت : 50 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :News-R5 - Army-R7 - Sfpd - Enteghali Be Lspd - LSPD-R7 - Nopo-R10 - Army-Enteghali Be Manageri R5 - Army - Manager - Army -Sub Leader - LS-MC R6 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : ماهان 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : producerfl@ 4 - آیدی دیسکورد : prod.lilcartel 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه تاپ فکشن تقویت آرپی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله - حتما وقت تمام برای مدیریت گذاشته میشه 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا بر قوانین مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله - News - LSPD - NOPO 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا آشنایی لازم دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که کاملا به قوانین های فکشن و سرور مسلط باشند - وقت برای ماندن در فکشن رو داشته باشه لول مورد نیاز و سابقه مورد نیاز برای ورود 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ برگزاری ایونت در میتینگ ها اهدای جایزه به تاپ ممبر فکشن برگزاری میتینگ به طور منظم 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخاب ساب و منیجر نظارت بر روی ممبر های فکشن تکرار کردن نکات مهم در میتینگ
Arya Avenger ارسال شده در February 9, 2025 at 02:48 ارسال شده در February 9, 2025 at 02:48 (ویرایش شده) اطلاعات IC 1- نام اکانت : Arya_Avenger 2- لول : 51 3- سن اکانت : 43 4- سابقه شما در سازمان های دولتی ( به همراه رنک ها ) : ] Ls-Mc Payan Hamkari // R7 National Guard Payan Hamkari // R9 LvPd Payan Hamkari // R9 LsPd Payan Hamkari // R5 NoPo // R5 [ Payan Fasl ] [ NoPo // R6 [ Enteghali FBI Payan Hamkari // R7 Government // Enteghali Be [ Manager ] NoPo NoPo Payan Fasl //12Day// R11. [ Manager ] NoPo Payan Hamkari // R11 [ Manager ] NoPo Payan Hamkari // R11 [ Manager ] NoPo Payan Hamkari // R12 [ SUB ] Ls-Pd Payan Hamkari // R9 [ SUB ] [ FBI Payan Hamkari // R11 [ SUB Government Payan Hamkari // R8 [ Vazir ] Ls-Pd Payan Hamkari // R7 News R6 // (Now) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : آریا 2- سن واقعی شما : 16 3- آیدی تلگرام : Aryair24@ 4- آیدی دیسکورد : arya_avenger 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ ~ کسب تجربه های بالاتر و بیشتر ~ تاپ کردن فکشن ~ علاقه مند کردن پلیر ها به سمت دولت ~ ارتقا دادن فکشن به بالاترین حد توان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ ~ بله ، تمامی قدرتم را بر مسئولیتی که بر دوش دارم قرار میدهم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید ؟ ~ تماماً بر همه قوانین ارپی و قوانین کل فکشن ها تسلط کامل دارم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. ~ خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ ~ به طور کامل آشنایی دارم و هر روز دقایقی در فروم فعالیت دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ ~ کسانی که سابقه مورد نیاز را برای ورود به فکشن داشته باشند ~ افرادی که با انگیزه و پر فعالیت و مسئولیت پذیر باشند ~ بر قوانین مسلط باشند تا در فکشن دچار مشکل نشوند ~ از اخلاق و رفتار و کردار شکیبا برخودار باشند ~ دارای تمامی شرایط برای عضویت در فکشن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ ~ تبلیغ در /gov ~ جوایز شگفت انگیز برای ورود پلیر ها به فکشن ~ جوایز روزانه و ایونت های مختلف برای ممبر های فکشن ~ افزایش سطح آرپی و جذاب کردن فکشن ~ برگزاری چالش های متنوع برای ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : ~ رفتار صمیمانه با ممبر ها ~ انتخاب ساب و منیجر با تجربه و پر فعالیت ~ اهدا پاداش به بالاترین فعالیت روز ممبر ها ~ برگزاری میتینگ در دیسکورد جهت رفع اشکال ممبر ها ~ اجرای ایونت هایی که سبب پر انگیزه و پر تلاش شدن ممبر ها شود ~ برخورد با کسانی که سبب بی نظمی و بی عدالتی در فکشن میشوند ویرایش شده در February 9, 2025 at 02:53 توسط Arya Avenger
Mohammad_Matrix ارسال شده در February 9, 2025 at 03:49 ارسال شده در February 9, 2025 at 03:49 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Mohammad_Matrix 2- لول : 53 3- سن اکانت : 37 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی ( به همراه رنک ها ) : News R7 Army R6 LV-PD R8 LS-PD R5 NoPo R7 FBI R8 News R5 New R8 [Manager] News R9 [Sub] News R10 [Leader] (Top Faction) LV-PD R13 [Leader] (Estefa) NoPo R10 NoPo R11 [Manager] Medic R9 [Sub] Government R2 FBI R11 [Sub] Government R7 [Vazir Defa] NoPo R12 [Sub] Army R12 [Leader] Medic R10 [Leader] LS-PD R7 NoPo R7 (Now) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمدحسین 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @MaybeSoulless 4 - آیدی دیسکورد : mohammadmatrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4+ ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود و تاپ کردن فکشن و تجربه بهتر پلیر ها از سازمان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید ؟ کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله دو بار در LV-PD 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ شرایط عضویت رو کامل دارا باشند و انگیزه و علاقه به فکشن و همچنین توانایی انجام مسئولیتشون رو داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ در Gov/ - تشویق پلیر با اهدا جایزه به برترین اکتیویتی در میتینگ ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگزاری میتینگ به صورت هفتگی برگزاری ایونت های متنوع انتخاب منیجر و ساب با مسئولیت تشکیل رابطه دوستانه و صمیمی با ممبر ها بهبود روند آرپی 1
Leonardo_Mafia ارسال شده در February 9, 2025 at 06:32 ارسال شده در February 9, 2025 at 06:32 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Arthur_Matrix 2- لول : 46 3- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها ) News R 3 News R 5 News R 7 New R 8 [ Manger ] Medic R 7 Medic R 9 [ Sub L ] Off Kick National Guard R 4 National Guard R 11 [ Sub L ] National Guard R 11 [ Sub L ] LSPD R 6 LSPD R 8 [ Manger ] LSPD R 9 [ Sub L ] NoPo R 9 NoPo R 12 [ Sub L ] NoPo R 13 [ L ] Demote FBI R 4 FBI R 11 [ Sub L ] Government R 2 توجه : عکس از Wbook/ و Stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) [ اطلاعات OOC ] 1- نام واقعی شما : ایلیا 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : imDeathForYou 4 - آیدی دیسکورد : Arthur_Matrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ 1- کسب سوابق جدید 2- بالا بردن ارپی در دولت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : به صورت کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله ، ۲ بار در نیوز 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1- داشتن سابقه کافی و موردنیاز برای عضویت 2- بلد بودن و تسلط کامل داشتن بر قوانین ارپی 3- تسلط داشتن بر قوانین فکشن 4- پایبند بودن به قوانین عمومی و آرپی 5- داشتن تایم و فعالیت کافی و رعایت ادب احترام نسبت به اعضای سازمان ، اعضای دولتی و مردم عادی 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1-تبلیغ در گیم با Gov/ 2- همچنین در قسمت عضوگیری گروه تاپیکی سرور 3- ایونت ها و طرح های تشویقی برای تقویت روحیه و جذب پلیر بیشتر 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1- برگذاری ایونت های متعدد و طرح های تشویقی 2- دادن جوایز عالی به افراد با فعالیت بالا 3- انتخاب افرادی لایق بعنوان ساب لیدر یا منیجر با سابقه و نظارت کامل بر روی فکشن که تایم کافی ذر جهت اداره فکشن را دارا باشند و توانایی بالا بردن سطح آرپی در فکشن رو داشته باشند. 4- ایجاد محیط دوستانه در فکشن 1
Mahan_Matrix... ارسال شده در February 9, 2025 at 08:22 ارسال شده در February 9, 2025 at 08:22 نام اکانت : Mahan_Matrix 2- لول : 49 ۳- سن اکانت :46 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : LSMC R5 ARMY R5 LVPD R6 LSPD R7 NOPO R7 FBI R9 Government R2 FBI R5 ARMY R4 Payan Fasl LVMC R9 Sub Leader LSMC R9 Sub Leader Government R6 انتقالی به r8 Government R8 Government R9 Sub Leader (Top Sub) LSPD R9 Sub Leader ARMY R11 Sub Leader News R7 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :ماهان 2- سن واقعی شما :15 3- آیدی تلگرام :Mahan_mp8 4 - آیدی دیسکورد : Mahan362 5- مقدار تایم پلی روزانه :+4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله 4 بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سابقه مورد نیاز فکشن / بلد بودن قوانین فکشن/ارپی برای ورود 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ در گپ سرور / تبلیغ در سرور/ گذاشتن ایونت تشویقی و... 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : گذاشتن انواع میتینگ و رفع مشکلاتشان/ گذاشتن میتینگ مشترک/ گذاشتن ایونتی که باعث میشه قوانین رو بهتر متوجه بشن و...
Florian_Matrix. ارسال شده در February 9, 2025 at 10:44 ارسال شده در February 9, 2025 at 10:44 نام اکانت : Florian_Matrix 2- لول : 27 ۳- سن اکانت : 37 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : News R4 Army R7 Lv PD R5 Ls pd R5 Nopo R6 Fbi R9 (Top Member) Fbi R10 Manager NoPo R11 Manager Fbi R11 Subi Ls Medic R6 نام واقعی شما : سینا 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @TheMrSoulless 4 - آیدی دیسکورد : florian_matrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه تاپ شدن فکشن بهبود ارپی در سرور 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا خودم رو صرف بهبود فکشن میکنم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا قوانین سرور و فکشن ها مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Fbi 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سابقه مورد نیاز بلد بودن قوانین سرور و فکشن به صورت کامل داشتن لول مورد نیاز 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گزاشتن میتینگ های جایزه دار هر روز به افراد برتر فکشن جایزه داده میشه تبلیغات در /Gov دادن رنک تشویقی به افراد برتر فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگزاری میتینگ انتخاب ساب و منیجر مناسب به ممبر ها جایزه داده میشه برای تشویق انها برخورد با افراد بی نظم دادن رنک تشویقی به افراد برتر فکشن 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Khan_Lord ارسال شده در February 9, 2025 at 17:20 ارسال شده در February 9, 2025 at 17:20 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ در 03:40، Yoones_Killer گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Khan_Lord 2- لول : 62 ۳- سن اکانت : 58 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic : Maneger Army : Sub Lspd : R7 Government: R3 Fbi : Maneger Nopo : Maneger Fbi : Sub Nopo : Sub Fbi : R 9 Fbi : Sub Nopo : Sub Government : Vazir Defa Government: Sub Fbi : Sub Fbi Sub Fbi: Leader توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :امیر 2- سن واقعی شما : ۱۸ 3- آیدی تلگرام : @Khan_Lord 4 - آیدی دیسکورد :khan_lord 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سوابق و کسب تجربه و بالابردن سطح آرپی و کمک به فکشن ها و دولت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : مسلط هستم کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله 6 بار Medic // Army // Fbi // Nopo // Government Government: Top Sub 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ بر اساس قوانین دولتی 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ فکشن و برگذاری میتینگ و آموزش هایه آرپی زیاد 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : گرفتن ساب و منیجر با سابقه و با فعالیت که در روند فکشن به بنده کمک کنند و فعالیت خوبی رویه فکشن داشته باشم 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
پست های پیشنهاد شده