Aref_Corleone ارسال شده در February 8, 2025 at 19:44 ارسال شده در February 8, 2025 at 19:44 (ویرایش شده) نام شما در بازی:Aref_Corleone نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Yaman_Bladeyzz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 20 Nopo r 2 توضیحات شکایت: طبق عکس من به اقا یامان ۹۰۰ک دادم تا بیاد اسکین بخره بعد اینگه پول دادم شک کرد گفت این ایدی اون اسکین نیست که داری به من میدی رفت از پیدی ووو پرسید در اخر از بازی رفت بیرون پول من رو نداد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) ویرایش شده در February 8, 2025 at 19:47 توسط Aref_Corleone اسم پلیر رو درست ننوشتم
Mohammad-Madison ارسال شده در February 9, 2025 at 05:32 ارسال شده در February 9, 2025 at 05:32 ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈ ⌯سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ شکایت شما بررسی و رد شد ✘ ⌯ دلیل : ⌯ 1 : عدم ارسال مدارک کافی ⌯ 2 : ⌯ 3 : ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : ⌯ @IRan_Role_Play ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈
پست های پیشنهاد شده