Sophia Bloodline ارسال شده در February 8, 2025 at 15:27 ارسال شده در February 8, 2025 at 15:27 شما در بازی: Shahdokht_Bloodline نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Midas_Dynamic اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 39 - R6 Rifa توضیحات شکایت: چیت / هیل با پرمیوم / کیل حالت آف دیوتی مدارک مورد نیاز VID_20250208_170259.mp4 1
Morty_Specter ارسال شده در February 8, 2025 at 15:51 ارسال شده در February 8, 2025 at 15:51 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 18:57، Shahdokht_Bloodline گفته است: شما در بازی: Shahdokht_Bloodline نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Midas_Dynamic اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 39 - R6 Rifa توضیحات شکایت: چیت / هیل با پرمیوم / کیل حالت آف دیوتی مدارک مورد نیاز VID_20250208_170259.mp4 عزیز اگه دقت کنید Hunter_Sarbaz داره از پشت هیل میده ویسشم بازه اگه دقت کنی بعدش تا هیلم داد اومدم کیلت کنم دیزم تموم شد بعد Daniel_Moltafet و Arad_Cia و Amir_Tork نمیدونم چی زدنت که رفتم جلو چون با Ak نمیتونستم خوب بزنم رفتم روبرو Daniel_Moltafet مانع شدم تا نزننش 1
Sophia Bloodline ارسال شده در February 8, 2025 at 17:09 نویسنده ارسال شده در February 8, 2025 at 17:09 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 19:21، Midas_Dynamic گفته است: عزیز اگه دقت کنید Hunter_Sarbaz داره از پشت هیل میده ویسشم بازه اگه دقت کنی بعدش تا هیلم داد اومدم کیلت کنم دیزم تموم شد بعد Daniel_Moltafet و Arad_Cia و Amir_Tork نمیدونم چی زدنت که رفتم جلو چون با Ak نمیتونستم خوب بزنم رفتم روبرو Daniel_Moltafet مانع شدم تا نزننش اولین هیل مدیک پیشت نبود دومی هم مدیک سمت ون بوده درحالت اف دیوتی هم کیل کردی کامل مشخصه میتونی ریکورد بدی خودتو ثابت کنی ولی ریکوردم داشته باشی باز نمیدی چون تایید میشه 1
Morty_Specter ارسال شده در February 8, 2025 at 18:08 ارسال شده در February 8, 2025 at 18:08 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 20:39، Shahdokht_Bloodline گفته است: اولین هیل مدیک پیشت نبود دومی هم مدیک سمت ون بوده درحالت اف دیوتی هم کیل کردی کامل مشخصه میتونی ریکورد بدی خودتو ثابت کنی ولی ریکوردم داشته باشی باز نمیدی چون تایید میشه 1ریکوردر پیسیم کار نمیکنه وگرنه ریکورد میبودم 2 نقشه رو چک بزنی مدیک دیده میشه 3 من هم تیر زدم یدونه خشابم تموم شد تو ریک معلومه 1
Luca_Belandorezz ارسال شده در February 8, 2025 at 22:35 ارسال شده در February 8, 2025 at 22:35 این از ریکورد معلوم که خودت با پرمیوم هیل دادی مشتی اصلا مدیک نیست
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 8, 2025 at 22:40 ارسال شده در February 8, 2025 at 22:40 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : 1 • طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. نکته 1 : بازیکن های زیادی در اطراف شما وجود دارد، چیت بودن این بازیکن را نمیتوان بصورت قطعی تایید کرد. نکته 2 : در رابطه با نکته 1، افراد زیادی در اطراف شما وجود دارد و کشتن شما توسط این بازیکن را نمیتوان با اطمینان تایید کرد زیرا ممکن است توسط فرد دیگری کشته شده باشید. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در February 8, 2025 at 22:41 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده