رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

شما در بازی: Korosh_Kabir

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Jinx_Aogiri

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): ارمی بودم درخواست بپایان دادم به لیدر

توضیحات شکایت: بنده رفته بودم به مدیک برای گرفتن هیل دراگ از مدیک ها دخواست کردم به من هیل بدهید که ایشون امد و همون لحضه 3اختارو داد با اینکه من قبلشم گفته بودم بهش که من هیل دراگ میخوام چند پلیس دیگه هم بودن توی مدیک ولی وقتی گفتم هیل دراگ میخوام گفتن بگیر برو اما ایشون اهمیتی نداد و سریع سه تا اختارو داد

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

ارسال شده در
      در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 10:44، Korosh_Kabir گفته است:

شما در بازی: Korosh_Kabir

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Jinx_Aogiri

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): ارمی بودم درخواست بپایان دادم به لیدر

توضیحات شکایت: بنده رفته بودم به مدیک برای گرفتن هیل دراگ از مدیک ها دخواست کردم به من هیل بدهید که ایشون امد و همون لحضه 3اختارو داد با اینکه من قبلشم گفته بودم بهش که من هیل دراگ میخوام چند پلیس دیگه هم بودن توی مدیک ولی وقتی گفتم هیل دراگ میخوام گفتن بگیر برو اما ایشون اهمیتی نداد و سریع سه تا اختارو داد

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

نمایش بیشتر  

Screenshot_2025-02-08-14-16-51-156_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.585fc799153277cda85e21f3be093b34.jpg

ارسال شده در (ویرایش شده)

عزیز شما درخواست نکرده بودید و ممبرای مدیک گفتن ایشون حیل دراگ گرفته و من بعد اخطار دادم و در ویدئو معلومه تا من وانتد دادم شما درخواست کردید

ویرایش شده در توسط Jinx_Aogiri
    ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی

◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ 

◄ - دلایل به شرح زیر می‌باشد : 

1 • در قسمت اطلاعات حساب، موظفید تمامی اطلاعات خواسته شده را به صورت کامل و دقیق بنویسید.

2 • طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که در شکایت ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود.

◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.animation.gif.992de9ba62ac57f51681a225ffc883ed.gif

◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲

animation.gif.992de9ba62ac57f51681a225ffc883ed.gif

𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜

نمایش  
    • Hamed_Aogiri این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...