Tabesh_Samurai ارسال شده در February 3, 2025 at 10:52 ارسال شده در February 3, 2025 at 10:52 نام شما در بازی:Oliver_Ninja نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Erfan_Veturan اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول۳۳ عضو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:اقا من ایشون رو تو کازینو بردم فشاری میشه بعد به یکی دیگه هم باختم همش رو فوش مادر میده بعد ان دیوتی میاد تو کازینو میکشه بعدشم وانتد Dmمیده که داخل گرین زون اصلا نمیشه Dmکرد لطفا رسیدگی کنید تو عکس نگاه کنید میبینید که. تو کازینو جولوم واند میده مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Erfan_Avenger ارسال شده در February 3, 2025 at 11:13 ارسال شده در February 3, 2025 at 11:13 مشخصه کی برده و کی فشاری شده کی ناموسی داده ب پولت نگا کن آخه😂😂 نمیزنم زیرش ناموسی دادی تنها راهی ک میتونستم سرت خالی کنم همین بود
Sigma_Senator ارسال شده در February 3, 2025 at 11:16 ارسال شده در February 3, 2025 at 11:16 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ در 14:43، Erfan_Veturan گفته است: مشخصه کی برده و کی فشاری شده کی ناموسی داده ب پولت نگا کن آخه😂😂 نمیزنم زیرش ناموسی دادی تنها راهی ک میتونستم سرت خالی کنم همین بود عزیزم شما پیدی هستی ریکت رو بده
Hamed_Aogiri ارسال شده در February 3, 2025 at 14:48 ارسال شده در February 3, 2025 at 14:48 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل به شرح زیر میباشد : - طبق قوانین شکایت، تمامی توضیحاتی که ذکر میکنید باید در مدارکی که ارائه میدید مشاهده شود و این دو با هم مطابقت داشته باشند، با بررسی توضیحات و مدارک شما، متاسفانه بدلیل عدم تطابق توضیحات و مدارک، شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده