. Arsalan_Cia ارسال شده در January 30, 2025 at 16:15 ارسال شده در January 30, 2025 at 16:15 نام شما در بازی:Arsalan_Cia نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Martin_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):6 .. در هیچ فکشنی نیستم توضیحات شکایت:اومدم مدیک که هیل بگیرم وقتی که هیل گرفتم رفتم سمتی که گریزون نیست که ماشین اسپاون کنم و برم که دیدم یهو وانتد بی دلیل داد و وقتی رفتم پیشش و بهش گفتم گفت دوست دارم و هیچ کسی نمیتونه کاری بکنه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۱۳۰_۱۹۰۰۲۹۹۶۶.mp4در حال واکشی اطلاعات...
Hakan_Wenbleyzz ارسال شده در January 31, 2025 at 10:14 ارسال شده در January 31, 2025 at 10:14 چرا جواب. اینو نمیدن
Alireza_Mafia ارسال شده در January 31, 2025 at 13:02 ارسال شده در January 31, 2025 at 13:02 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ در 16:15، . Arsalan_Cia گفته است: نام شما در بازی:Arsalan_Cia نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Martin_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):6 .. در هیچ فکشنی نیستم توضیحات شکایت:اومدم مدیک که هیل بگیرم وقتی که هیل گرفتم رفتم سمتی که گریزون نیست که ماشین اسپاون کنم و برم که دیدم یهو وانتد بی دلیل داد و وقتی رفتم پیشش و بهش گفتم گفت دوست دارم و هیچ کسی نمیتونه کاری بکنه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۱۳۰_۱۹۰۰۲۹۹۶۶.mp4 60.57 MB · 0 دانلود نمایش بیشتر حتما یه کاری کردی که وانتد برات ثبت کرده هیچ پیدی بدون دلیل ، مدرک وانتد نمیده. ویرایش شده در January 31, 2025 at 13:06 توسط Alireza_Mafia
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 31, 2025 at 20:55 ارسال شده در January 31, 2025 at 20:55 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل به شرح زیر میباشد : - طبق قوانین توضیحات باید با مدارک مطابقت داشته باشد، با بررسی توضیحات و مدارک شما، این دو با هم مطابقت ندارند و بعضی از توضیحات شما در مدرک شما مشاهده نمیشود. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده