Freddie_Bloody ارسال شده در January 24, 2025 at 19:39 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2025 at 19:39 نام شما در بازی: Freddie_Bloody نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Hosein_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): LEVEL : 15 Faction : Los Santos Medic Rank 3️⃣ توضیحات شکایت: میاد در حال انجام وظیفه میبره جیل درسته وانتد دارم اما ان دیوتی نباید ببره جیل. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hosein_Matrix ارسال شده در January 24, 2025 at 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2025 at 20:07 میدونی که این کارت Abuse حساب میشه و وارن داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hosein_Matrix ارسال شده در January 24, 2025 at 21:46 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2025 at 21:46 (ویرایش شده) فکر کنم این هم نمیدونی که نباید از صحنه های مهم آرپی از گیم خارج بشی که نقض قانون CL میشه (داخل شات ها معلوم هست که هنگام کاف شدن از گیم خارج شدی) ویرایش شده در January 24, 2025 at 21:47 توسط Hosein_Matrix افزودن متن جدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Freddie_Bloody ارسال شده در January 25, 2025 at 10:45 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2025 at 10:45 اره داداش کامبت لاگین کردمو جیلم نرفتم با پک بودم تو ال اس پیدی کرش شدم وارنتو بگیر اپرا هم بدی بازم وارن میگیری سوء استفاده از هیچیزی هم نکردم قبول کن کارت اشتباهه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hosein_Matrix ارسال شده در January 25, 2025 at 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2025 at 14:00 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 14:15، Freddie_Bloody گفته است: اره داداش کامبت لاگین کردمو جیلم نرفتم با پک بودم تو ال اس پیدی کرش شدم وارنتو بگیر اپرا هم بدی بازم وارن میگیری سوء استفاده از هیچیزی هم نکردم قبول کن کارت اشتباهه آره منطقیه دقیقا جلوی آسانسور کرش شدی با پکت پک هم میریزن که احتمال کرش شدن کم کنه چطور کرش شدی ؟ (به جز پک های عکاسی که پک تو ماشاالله انگاری ۶۰ اف پی اس میگیره) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Freddie_Bloody ارسال شده در January 25, 2025 at 16:12 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2025 at 16:12 ریکوردشو بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hosein_Matrix ارسال شده در January 25, 2025 at 19:54 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2025 at 19:54 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 19:42، Freddie_Bloody گفته است: ریکوردشو بده شاتش رو گذاشتم نمیبینی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Freddie_Bloody ارسال شده در January 26, 2025 at 09:55 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2025 at 09:55 نه خب ریکوردشو بده که بنویسه از عمد از بازی خارج شدم یا کرش شدم ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 26, 2025 at 17:13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2025 at 17:13 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و قبول شد ✓ ◃ - بازیکن مورد نظر ( Hosein_Matrix ) ◁ - برای ایشان مجازات لازم اعمال خواهد شد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده