Reza_Yekatefar ارسال شده در January 24, 2025 at 05:31 #87562 ارسال شده در January 24, 2025 at 05:31 نام شما در بازی:Arthur_Pahlavi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohamad_Troll اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): توضیحات شکایت: سلام خسته نباشید داخل عکس سوم آقای که من از شکایت دارم رو میبینید. پلیر های زیادی از ایشون شکایت کردن . من رو 8میلیون تبر کرد. داستان از اینجا شروع شود که من داشتم برای خودم دنبال ماشین میگشتم که بخرم رفیق Mohamad_Troll آمد گفت من ماشین دارم از سرور برای شما میزنم شما از پول بازی میشه 8 میلیون برای رفیقم بزن بعد 10 دقیقه بیا داخل بازی برای شما هست . ایشون شماره واقعی بند و آیدی تلگرام بنده رو گرفتند. بعد 15 آمدم داخل بازی دیدم ماشین نیست . بعد رفتم پیش ایشون گفتن من شما رو نمیشناسم. بعد جای رفیق ایشون که منو به Mohamad_Troll معرفی کرد رفتم بعد پرسیدم این رفیق تون ماشین رو برای من نزد از داخل سرور که بیاد رو اکانت من جواب سر بالا به بنده داد و زبانش بند آمد بعد که رفتم جای ادمین منو با اینجا آشنا کرد که از شما درخواست کمک کنم . ایشون اول پول رو با چنجر پلاک از من گرفت بعد هم با سیل اسکین از من گرفت و ایشون از اعتماد شون حرف میزد من چون رفیقش گفت که آمد خوبی هست و خودش قسم میخوره اعتماد کردم . 8 میلیون رو گرفت دیگه منو نشناخت . من 3سال هست دارم بازی میکنم بعد مدت ها آمد این پول رو به بدبختی به دست آوردم و ایشون اینجوری منو تبر کرد لطفاً پیگیری کنید. خدایی خیلی پیگیر بازی هستم تنها امیدم همین جا هست
Reza_Yekatefar ارسال شده در January 24, 2025 at 06:03 نویسنده #87564 ارسال شده در January 24, 2025 at 06:03 در ۱۴۰۳/۱۱/۵ در 09:01، Reza_Yekatefar گفته است: نام شما در بازی:Arthur_Pahlavi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohamad_Troll اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): توضیحات شکایت: سلام خسته نباشید داخل عکس سوم آقای که من از شکایت دارم رو میبینید. پلیر های زیادی از ایشون شکایت کردن . من رو 8میلیون تبر کرد. داستان از اینجا شروع شود که من داشتم برای خودم دنبال ماشین میگشتم که بخرم رفیق Mohamad_Troll آمد گفت من ماشین دارم از سرور برای شما میزنم شما از پول بازی میشه 8 میلیون برای رفیقم بزن بعد 10 دقیقه بیا داخل بازی برای شما هست . ایشون شماره واقعی بند و آیدی تلگرام بنده رو گرفتند. بعد 15 آمدم داخل بازی دیدم ماشین نیست . بعد رفتم پیش ایشون گفتن من شما رو نمیشناسم. بعد جای رفیق ایشون که منو به Mohamad_Troll معرفی کرد رفتم بعد پرسیدم این رفیق تون ماشین رو برای من نزد از داخل سرور که بیاد رو اکانت من جواب سر بالا به بنده داد و زبانش بند آمد بعد که رفتم جای ادمین منو با اینجا آشنا کرد که از شما درخواست کمک کنم . ایشون اول پول رو با چنجر پلاک از من گرفت بعد هم با سیل اسکین از من گرفت و ایشون از اعتماد شون حرف میزد من چون رفیقش گفت که آمد خوبی هست و خودش قسم میخوره اعتماد کردم . 8 میلیون رو گرفت دیگه منو نشناخت . من 3سال هست دارم بازی میکنم بعد مدت ها آمد این پول رو به بدبختی به دست آوردم و ایشون اینجوری منو تبر کرد لطفاً پیگیری کنید. خدایی خیلی پیگیر بازی هستم تنها امیدم همین جا هست داداش ترو خدا ریپورت اینو بزنید من اطلاعاتم کامله چرا بامن انجوری رفتار میکنید من تمام دارایم رو به باد فنا رفته .
Saman_KaFaR ارسال شده در January 24, 2025 at 08:18 #87587 ارسال شده در January 24, 2025 at 08:18 رده با طبقه قوانین فرم بزاری نوشتی شکایت از بازیکن اونو پاک کن یا یک بار دیگا فروم بزار
Mohammad-Madison ارسال شده در January 24, 2025 at 12:02 #87691 ارسال شده در January 24, 2025 at 12:02 ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈ ⌯سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ شکایت شما بررسی و رد شد ✘ ⌯ دلیل : ⌯ 1 : عدم رعایت نکات صحیح شکایت ⌯ 2 : عدم تطابق اسم فعلی بازیکن با اسم اکانت فوروم ⌯ 3 : عدم استفاده از فورم صحیح شکایت ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید⌯ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ ⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : ⌯ @IRan_Role_Play ┈┅━━━━⊰•IRan Role Play•⊱━━━━┅┈
پست های پیشنهاد شده