Reza_Yekatefar ارسال شده در January 23, 2025 at 21:54 #87546 ارسال شده در January 23, 2025 at 21:54 نام شما در بازی:Arthur_Pahlavi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohamad_Troll اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): توضیحات شکایت: سلام خسته نباشید داخل عکس سوم آقای که من از شکایت دارم رو میبینید. پلیر های زیادی از ایشون شکایت کردن . من رو 8میلیون تبر کرد. داستان از اینجا شروع شود که من داشتم برای خودم دنبال ماشین میگشتم که بخرم رفیق Mohamad_Troll آمد گفت من ماشین دارم از سرور برای شما میزنم شما از پول بازی میشه 8 میلیون برای رفیقم بزن بعد 10 دقیقه بیا داخل بازی برای شما هست . ایشون شماره واقعی بند و آیدی تلگرام بنده رو گرفتند. بعد 15 آمدم داخل بازی دیدم ماشین نیست . بعد رفتم پیش ایشون گفتن من شما رو نمیشناسم. بعد جای رفیق ایشون که منو به Mohamad_Troll معرفی کرد رفتم بعد پرسیدم این رفیق تون ماشین رو برای من نزد از داخل سرور که بیاد رو اکانت من جواب سر بالا به بنده داد و زبانش بند آمد بعد که رفتم جای ادمین منو با اینجا آشنا کرد که از شما درخواست کمک کنم . ایشون اول پول رو با چنجر پلاک از من گرفت بعد هم با سیل اسکین از من گرفت و ایشون از اعتماد شون حرف میزد من چون رفیقش گفت که آمد خوبی هست و خودش قسم میخوره اعتماد کردم . 8 میلیون رو گرفت دیگه منو نشناخت . من 3 هست دارم بازی میکنم بعد مدت ها آمد این پول رو به بدبختی به دست آوردم و ایشون اینجوری منو تبر کرد لطفاً پیگیری کنید. خدایی خیلی پیگیر بازی هستم تنها امیدم همین جا هست
Masih_Matrix ارسال شده در January 24, 2025 at 04:30 #87559 ارسال شده در January 24, 2025 at 04:30 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌شکایت شما رد شد. دلایل : 1ـ رعایت نکردن موضوع شکایت،موضوع شکایت باید اسم فرد متحم باشه. امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 1 @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده