Matin_Vengeance ارسال شده در January 23, 2025 at 09:33 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 09:33 نام شما در بازی:Matin_Vengeance نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Javad_Corleone اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 14 - Facion None توضیحات شکایت:وانتد بیدلیل / من ازش پرسیدم آیا تو نوپو ای و اون میتونست جواب نده ولی وانتد داد و رفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Javad_Corleone ارسال شده در January 23, 2025 at 09:41 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 09:41 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Javad_Corleone ارسال شده در January 23, 2025 at 09:44 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 09:44 شما جلو همه دارید میگی نوپو هستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matin_Vengeance ارسال شده در January 23, 2025 at 11:34 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 11:34 در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 13:14، Javad_Corleone گفته است: شما جلو همه دارید میگی نوپو هستی من ازتون سوال پرسیدم که میتونستید بگید نه یا برید ولی کسی نزدیکیه ما نبود ما اونطرف بودیم و فقط من و تو پیام هارو میدیدیم . اگرم دیده میشد ی پلیس و ی مدیک بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Javad_Corleone ارسال شده در January 23, 2025 at 12:18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 12:18 داداش تو اون شاتی گرفتی بغل مدیک بود همه مدیک ها اون هایی که میخواستن هیل بگیرن فهمیدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 24, 2025 at 10:36 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2025 at 10:36 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل به شرح زیر میباشد : 1 • تاریخ و ساعت مدرک شما باید به خوبی قابل مشاهده باشد و صفحه کلید شما مقابل آن قرار نگیرد. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده