Mohim_Corleone ارسال شده در January 22, 2025 at 19:50 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2025 at 19:50 نام شما در بازی: Mohim_Corleone نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: William_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Fbi R4 Level 35 توضیحات شکایت: Dm بدون دلیل دنبال مجرم میریم مرز ساب آرمی مارو کیل میکنه خیلی جالبه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VN20250122_181559.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohim_Corleone ارسال شده در January 22, 2025 at 19:59 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2025 at 19:59 در ۱۴۰۳/۱۱/۳ در 23:20، Mohim_Ahmadi گفته است: نام شما در بازی: Mohim_Corleone نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: William_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Fbi R4 Level 35 توضیحات شکایت: Dm بدون دلیل دنبال مجرم میریم مرز ساب آرمی مارو کیل میکنه خیلی جالبه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VN20250122_181559.mp4 جالب اینجاست در یک ثانیه ۳ بار اخطار میده و همونطور که توی ویدیو مشخصه میدونن هم که ممبر اف بی ای هستم باز کیل کردن نمیدونم ایشون چطوری ساب شدن وقتی قوانین ساده رو حتی یبار نخوندن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mahan_Mafiaa ارسال شده در January 23, 2025 at 10:01 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 10:01 در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 11:28، Walton_Killer گفته است: بعد من از کجا بفهمم شما FBI هستید ؟؟؟؟ شما یک gpass به من ندادید من ر...یدم به اون سابی ک تو باشی وقتی ممبرت میدونه طرف اف بی ای هست بعد میزنینش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohim_Corleone ارسال شده در January 23, 2025 at 10:41 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 10:41 در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 11:28، Walton_Killer گفته است: بعد من از کجا بفهمم شما FBI هستید ؟؟؟؟ شما یک gpass به من ندادید داداش خیلی برات احترام قاعلم ولی تو دیگ خیلی پررویی از من پس خواستی؟؟ تو ۱ ثانیه ۳ بار گفتی برو ممبر اف بی ای کیل کردی حتی جفتتون میدونین اف بی ای هستم توی ویدیو هست نمیتونی زیرش بزنی این همه توی ارمی بودی ساب شدی قوانین ساده رو بلد نیستی ؟؟ متاسفم برات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Aref_Corleone ارسال شده در January 23, 2025 at 20:57 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2025 at 20:57 در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 11:28، Walton_Killer گفته است: بعد من از کجا بفهمم شما FBI هستید ؟؟؟؟ شما یک gpass به من ندادید شما حق گزفتن پاس و جی پاس ندارید فقط اطلاع میدید که گتو اومده یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohamad_Killer ارسال شده در January 24, 2025 at 10:52 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2025 at 10:52 سلام و درود خدمت شما، بازیکن عزیز ❌ با کمال تاسف، شکایت شما رد شد. دلایل: ایشان دیگر در فکشن های دولتی نیستن. امیدواریم تجربهای لذتبخش در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده