Walton_Troy ارسال شده در January 16, 2025 at 14:09 #85569 ارسال شده در January 16, 2025 at 14:09 نام شما در بازی: Walton_Winner نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Artan_mamali و Iliya_Survivor اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 17 توضیحات شکایت: یکی به من گفت سلطان وی ای پی میزنم 15میلیون گفت من میخوام بعد چنج پلاک زدیم گفت میزنم من شماره بازی ندادم گفت زدم گفتم چطوری بدون شماره گفت با ای دی گفتم تبر میزنی یا نه گفت نمیزنم منم اومدم بدم فرم گفت میزنم شماره دادم گفت زدم کار زدم دیدم تا نیومده منم دادم فرم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) نکات مهم ارسال فرم 1 - در صورتی که شکایت شما مدرک درستی نداشته یا تکراری باشد اکانت شما در سرور به دلیل trash complaint "وارن" دریافت خواهد کرد !!! 2 - برای انجام شکایت باید از وضعیت اکانت خود (mm &…
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 16, 2025 at 14:33 #85574 ارسال شده در January 16, 2025 at 14:33 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : 1 • نام حساب انجمن شما با نام داخل سرور شما مطابقت ندارد. 2 • در عنوان شکایت باید نام شخصی که در فرم شکایت به عنوان متهم نوشتید ذکر شود. 3 • فرم شکایت شما باید منظم و مرتب باشد و از در هم آمیختگی آن جلوگیری فرمایید. 4 • تاریخ عکس اطلاعات حساب شما (mm/) باید با تاریخ مدارک شما مطابقت داشته باشد. 5 • طبق قوانین شما نمیتوانید همزمان در یک شکایت از 2 بازیکن شکایت کنید. 6 • مدارک شما جهت اثبات کلاهبرداری کافی نمیباشند. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده